فرشته فهمیده روز دوشنبه درگفت و گو با ایرنا اظهارداشت: دراین اقدام فرهنگی دانش آموزان با معارف مهدوی و همچنین شناسایی آسیبهای این عرصه آشنایی پیدا می کنند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف ما در دوره غیبت شناخت حضرت ولی عصر (عج) است زیرا معرفت امام باعث نجات ما از گمراهی می شود.
فهمیده با بیان اینکه یکی ازوظایف اصلی ما درعصرغیبت امام زمان (عج) زمینه سازی برای ظهوراست، یادآورشد: کارشناسان دراین طرح از شناخت امام زمان(عج)، سبک زندگی مهدوی، سخنان و سفارش های ولی عصر (ع)، خواسته ها و انتظارات آن حضرت از ما و نگاه ادیان به موضوع مهدویت برای دانش آموزان مطالب لازم را عنوان می کنند.
وی تصریح کرد: آسیب شناسی در عرصه مهدویت از دیگر محورهای این طرح آموزشی – فرهنگی برای دانش آموزان است.
فهمیده بیان داشت: اجرای طرح مهدویت برای دانش آموزان درخانه و مدرسه همدلی، همبستگی و فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و گروهی را رقم می زند.
وی اضافه کرد: همزمان با آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸، طرح سه شنبه های مهدوی به صورت خودجوش درمدارس استان البرزآغاز شد وتا قبل از تعطیلی مدارس به دلیل شیوع بیماری کرونا ادامه داشت.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرزعنوان کرد: اجرای این طرح به ویژه در مدارس موجب چشاندن طعم زندگی مهدوی به جامعه از جمله دربین آینده سازان ایران اسلامی می شود.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص مهدویت شناسی، افزود: اجرای طرح مهدویت موجب می شود دانش آموزان با وظایف فردی و اجتماعی خود در زمینه انتظار مهدوی شناخت بیشتری پیدا کنند.
فهمیده از این طرح به عنوان یک جهاد یاد کرد و ادامه داد: این حرکت درترویج فرهنگ مهدوی و معنویت درکانون خانواده و اجتماع تاثیرگذار است.
استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموزدارد.