عزیزاله شهبازی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی  با ایرنا افزود: با فعالیت دوباره این واحدهای تولیدی برای ۸۰۰ نفر اشتغالزایی فراهم شد که با اجرایی شدن این مهم امروز شاهد شتاب هرچه بیشتر چرخه تولید در البرز هستیم.

وی با تاکید براینکه تهدیدها هیچگاه بر اراده و عزم ملی در حوزه های مختلف تاثیرگذار نبوده ادامه داد: در فضای همدلی و هم افزایی استان البرز درسالی که گذشت کسب رتبه اول در پرداخت تسهیلات رونق تولید ، اشتغال و تبصره ۱۸  را شاهد بودیم که مهمترین دستاورد آن  کاهش سه درصدی نرخ بیکاری به نسبت سال قبل بود.

شهبازی با اشاره به نقش موثر تشکیل جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان البرز در سال گذشته باهدف بهبود هرچه بیشتر چرخه تولید افزود: استان البرز در این مدت با پرداخت ۳.۱۷۶ میلیارد تومان تسهیلات رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: این در حالی بود که مبلغ مذکور حدود ۵۷ درصد پرداختی از سهم کل کشور می باشد که استان به نام خود ثبت کرده و از آثار مثبت آن تثبیت اشتغال ۲۴ هزار نفر بوده است.

کسب رتبه دوم کشوری در پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی در سال های ۹۷و ۹۸ با پرداخت مبلغ ۱۶۰ میلیارد تومان از دیگر اقدامات جهادی در حوزه اقتصادی استان البرز بود که استاندار به آن اشاره کرد.

افزایش ۳۰ درصدی صادرات در البرز

استاندار البرز با اشاره به نقش موثر صادرات غیر نفتی در این استان گفت: صادرات البرز در ۹ماهه اول سال گذشته به ۴۰۰ میلیون دلار رسید که نسبت به سال گذشته افزایش ۳۰درصدی را نشان می داد.

شهبازی افزود: بنابراین با حضور کارشناسان  اقتصادی در کارگروه صادرات غیرنفتی تلاش شد که تسهیل در اجرای پروژه نمایشگاه بین المللی ، ایجاد گمرک شهرک صنعتی اشتهارد بیش از پیش مدنظر قرار گیرد.

وی در ادامه به اهمیت نقش بازار درحوزه اقتصاد اشاره کرد و افزود: در نشست های مختلف تنظیم بازار  سال گذشته تلاش شد تا با بررسی های کارشناسی شده  محورهای مهم اقتصادی از جمله جلوگیری از کمبود کالا ها، ثبات نسبی قیمت کالاهای اساسی ، افزایش رفاه اجتماعی مردم  مدنظر قرار گرفته و در این حیطه مهم نیز البرز با رتبه یک کشور سربلند شود.

استاندار البرز خاطرنشان کرد: اصلاح قیمت نان بدون مشکل خاص و رضایتمندی صنوف مربوطه ، بررسی مشکلات کارخانجات آرد، بررسی مشکلات نانوایی ها در سطح استان،بررسی نحوه تفکیک چاپ کیسه های آرد دولتی با واحدهای آزاد پزنیز در حوزه اقتصادی این استان درسال گذشته پیگیری شده و امسال نیز ادامه می یابد.

شناسایی ۸۴۹ واحد راکد در البرز

شهبازی، همچنین به شناسایی  ۸۴۹ واحد تولیدی و خدماتی در سه حوزه صنعت، کشاورزی و میراث فرهنگی و گردشگری از سوی کمیته راه اندازی واحدهای غیرفعال اشاره کرد.

وی افزود: با شناسایی این واحدها برنامه ریزی برای احیای ۱۰ درصد از آنها تا پایان سال گذشته صورت گرفت که ۳۱ واحد راه اندازی شد.

استاندار البرز گفت: همچنین با توجه به اهمیت موضوع جلوگیری قاچاق کالا در حوزه اقتصاد یک هزار و ۱۰ پرونده با مبلغ ۵۳۶ میلیارد تومان کشف شده که  این اقدام منجربه کسب رتبه اول کشوری شده است.

  شهبازی با اشاره به موضوع محدودیت استقرار واحدهای صنعتی در شعاع ۱۲۰ کیلومتری استان تهران نیز گفت: تعداد بسیار زیادی از مشکلات عنوان شده مربوط به واحدهای مستقر در مناطق خارج شهرک های صنعتی بوده، که در این زمینه با پیگیری و تلاش های مجدانه تیم اقتصادی نسبت به احصاء مشکلات مناطق مربوطه اقدام شد.

وی اضافه کرد: براین اساس  در ابتدا ساماندهی سه منطقه در دستور کار قرار گرفت که از این مناطق می توان به مناطق صنعتی ماهدشت، زیبادشت (داشلیجه) و مرغک اشاره داشت به گونه ای که فعال سازی  وتوسعه تعداد ۲۹۰ واحد تولیدی با تثبیت و ایجاد اشتغال هشت هزار و ۷۰۰ نفر ، امکان توسعه واحدهای صنعتی مستقر ، افزایش صادرات را به همراه داشت.

استاندار البرز با اشاره به سهم موثر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در پیشبرد اهداف اقتصادی این استان در سال گذشته نیز گفت:۲۰ پروژه به دبیر خانه ستاد فرماندهی اقتصادی مقاومتی البرز در بخش های صنعت ،کشاورزی ،گردشگری ، راه و زیر ساخت های گاز رسانی معرفی و در سامانه نیپا بارگذاری شده است.

استان البرز دارای ۱۳ شهرک و منطقه صنعتی دولتی و خصوصی است که عملیات ساخت سه شهرک صنعتی دیگر نیز در حال انجام است.

همچنین در این استان سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی فعالیت دارند.

 اکنون این استان دارای سه هزار و ۴۶۰ واحد تولیدی و صنعتی است که به گفته مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان و طبق آخرین  بررسی ها ۷۰ درصد آنها فعال و مابقی نیمه فعال هستند. 

از مجموع کل واحدهای تولیدی و صنعتی استان البرز حدود سه هزار واحد تولیدی آنها کوچک و با اشتغالزایی کمتر از ۵۰ نفر راه اندازی شده اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.