سالار قاسمی روز چهارشنبه درگفت وگو با ایرنا اظهارداشت: شیوع کرونا نه تنها سبب تعطیلی آموزش مستقیم از طریق کلاس درس شد بلکه بسیاری از برنامه‌های جمعی  و مناسبتی را از هم گسیخت اما همچنان می‌توان با روش‌های جایگزین و خلاق، برنامه‌ها یی چون درختکاری را اجرا کرد.

وی با اشاره به اینکه سنت نیکو وماندگاردرختکاری باردیگر انسان را با طبیعت آشتی می‌دهد، خاطرنشان کرد: درختکاری یک رسم کهن در ایران است که علاوه بر برخورداری از پیشینه مذهبی و فرهنگی کارکردهای بی شماردیگری نیز دارد.  یکی از مهم‌ترین مسائل امروز کشور حراست از محیط‌ زیست می باشد که درختکاری یکی از راه های حفظ محیط زیست است.

احیای محیط‌ زیست با اقداماتی چون کاشت درختان و توسعه‌ فضاهای سبز مورد تاکید دین اسلام قرارگرفته است. آشنا ساختن دانش آموزان با فرهنگ زیست محیطی و توصیه های دینی از جمله محورهای مهی است که از طریق فضای مجازی به دانش آموزان آموزش داده می شود.

وی عنوان کرد: در این اقدام فرهنگی به دانش آموزان یادآوری می شود که توسعه‌ فضای سبز و به‌ ویژه درختکاری می‌تواند از وقوع خطراتی مثل سیل ، ریز گردها و آلودگی هوا پیشگیری کند.

مدیرکل آموزش و پرورش اداره کل آموزش و پرورش البرزادامه داد: دانش آموزان البرزی هر ساله به یاد شهدا در سنگر علم و دانش به مناسبت روز شهدا که ۱۵ اسفند ماه می باشد، نهال می کاشتند که امسال نیزدر قالب پیام و تصاویر این مهم در ذهن دانش آموزان تداعی می شود.

قاسمی گفت: دانش آموزان و فرهنگیان البرز هر سال به یاد امام و شهدا درخت می کارند تا بگویند همانند شهدا در مسیر دین ، انقلاب اسلامی و ولایت مداری استوارند.

استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.