سید مجید موسوی با اشاره به انتخاب ۵ نفر از تولید کنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی استان البرز به عنوان نمونه ملی، اظهار داشت: انتخاب تولید کنندگان و بهره برداران نمونه با رویکرد الگوسازی و انتقال پیام شکرگزاری و قدردانی از خدمتگزارانی است که در عرصه تامین غذای مردم ازخودگذشتگی کرده و با هموار ساختن سختی های مسیر تولید، از برکت تلاش و کوشش آنان، مزارع سرسبز و سفره مردم فراوان از نعمت است.
موسوی افزود: کشاورزان پیشرو و تولیدکنندگان نمونه ملی بخش کشاورزی که از طریق بکارگیری دانش و تکنولوژی های روز و یافته های نوین تحقیقات، توانسته اند ضمن افزایش عملکرد و بهره وری آب در سازگاری با محیط زیست، محصولاتی سالم تولید کنند، پیشرو و پیشران توسعه کشاورزی پایدارکشور هستند.
وی تصریح کرد: استان البرز به عنوان قطب کشاورزی دانش بنیان در کشور توانست با مساحت اندک زمینهای زراعی و باغی خود ۵ نمونه ملی در لیست نمونه های کشوری داشته باشد. ابن فرایند با اهتمام و پیگیری های مجدانه کارشناسان در زیر بخش های مختلف شناسایی و در کمیتههای فنی؛ بررسی، انتخاب و معرفی شده و در نهایت منتخبین استانی به کمیتههای راهبردی وزارت متبوع معرفی و بعد از بررسی مستندات و بازدیدهای میدانی بعنوان تولیدکننده نمونه ملی معرفی گردیده اند.
وی در ارتباط با زمینه فعالیت منتخبین در سال ۹۸ گفت: سید محمد خلیلی، بهره بردار نمونه استفاده از سیستم آبیاری موضعی؛ عبدالمحمود رحیم خراسانی، بهره بردار نمونه در مدیریت پایدار خاک و کشاورزی حفاظتی؛ کمال پیشگاهی، مجری نمونه سایت های جامع الگویی گندم و منوچهر جناقی، تولید کننده نمونه قارچ خوراکی از شهرستان نظرآباد و غفور محمدی ده چشمه، تولید کننده نمونه نهال محصولات باغی از شهرستان کرج، موفق به کسب این رتبه شدند.
۴۶