سالار قاسمی روز شنبه در نشست با کمیته آموزش خانواده آموزش و پرورش البرز اظهارداشت: درگذشته همیشه انتقاد می کردیم که آموزش و پرورش ما برگرفته از غرب است اما امروز سندی داریم که منطبق بر ارزش های دینی تهیه شده و نقشه راه است و با اجرای آن می توانیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم.
همه فعالیت ها بر اساس سند تحول است و تربیت در آن به گونه ای تعریف شده تا دانش اموزان به حیات طیبه برسند و خروجی مدرسه انسانی معتقد، نقاد، خلاق و ماهر و توانمند باشد.
وی با اشاره به اینکه با جدیت دنبال اجرای سند تحول بنیادین هستیم تا مدارس تمام ساحتی داشته باشیم، یادآورشد: باور داریم اینده جامعه از مسیر مدرسه عبور می کند و اگر دنبال آینده ای سالم و توام با آرامش هستیم باید بدانیم فردای جامعه در گرو مدرسه ای سالم است.
ماموریت داریم در مدارس فضایی ایجاد کنیم تا تمرین زندگی شود تا دانش آموزان آموختن برای چگونه زیستن و بهتر زیستن را یاد بگیرند.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز در ادامه به اجرای طرح یاریگران زندگی در سطح مدارس البرز با هدف آموزش دانش آموزان و خانواده ها در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی پرداخت و افزود: مدرسه باید محل تمرین زندگی و فضایی لذت بخش برای یادگیری باشد.
قاسمی بیان داشت: مدارس نقش مهمی درسازندگی شخصیت کودکان و نوجوانان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی دارند.
آموزش مهارت " نه گفتن" به دانش آموزان می تواند سدی در مقابل هر نوع رفتار ناسازگارانه باشد،تربیت در تمامی ابعاد آن منجر به آمادگی دانش آموزان برای زندگی آینده خواهد شد.
وی فراگیری مهارتهای رفتاری واجتماعی توسط دانشآموزان به ویژه مهارت نه گفتن را بسیار ضروری برشمرد و افزود: با اجرا و آموزش مهارت های اجتماعی توسط دانش آموزان بسیاری از آسیبها و تهدیداتی که در کمین آنان است پیشگیری خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: کودکانی که مهارت نه گفتن را آموخته اند، تصمیمات درست تری می گیرند و کمتر در معرض آسیب های رفتاری قرار می گیرند، تأکید کارشناسان بر روی تخلیه هیجانی، نشاط اجتماعی، مهارت های تاب آوری روانی است که ما در حال آموزش آنها هستیم.
قاسمی یادآورشد: آموزش خانواده در مدارس استان البرز باید باجدیت دنبال شود تا خانه و مدرسه در کنارهم مهارت ها را به دانش آموزان آموزش دهند.
استان البرز ۵۰۰ هزاردانش آموز و ۲۵ هزار فرهنگی دارد.