علی درویش پور روز یکشنبه در نشست شورای توسعه شهرستان طالقان افزود: بررسی ها نشان می دهد که شهرستان طالقان از ظرفیت لازم برای کشت گیاهان دارویی برخوردار است.
وی گفت: طرح های انتقال آب، احداث استخرهای ذخیره آب و آبیاری تحت فشار برای تقویت حوزه کشاورزی طالقان عملیاتی شده بنابراین باید مدیریت پسماند و محل دپوی زباله ها به لحاظ اصول محیط زیست و حفظ منابع طبیعی طالقان، صورت پذیرد.
وی ادامه داد: برای عمران و آبادانی شهرستان های کمتر توسعه یافته ضرورت دارد تمام دستگاه ها با جدیت اقدامات لازم را داشته و با بازدید میدانی مدیران اجرای مصوبات بطور مستمر انجام شود.
درویش پور گفت: اعتبارات لازم برای پروژه های راه سازی طالقان در نظر گرفته و پیرو سفر استاندار البرز به شهرستان طالقان هریک از دستگا ه های اجرایی متناسب با حیطه مسوولیت خود نسبت به اجرای مصوبات این سفر تمهیدات لازم را اتخاذ داشته اند.
وی خاطرنشان کرد: جذب اعتبارات استانی برای توسعه و در آمدزایی شهرداری طالقان در دستورکار قرار دارد و باید با بکارگیری ظرفیت های بخش خصوصی در ایجاد درآمدهای پایدار اهتمام داشته باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز افزود : تقویت ساختارها و تشکیلات اداری در شهرستان طالقان با هماهنگی تمام دستگاه های اجرایی در حال انجام است و مطالعه رانش ها و بازنگری احداث جاده طالقان هشتگرد بطور جد پیگیری می شود.
درویش پور گفت: با تشدید بارش ها؛ لایروبی رودخانه طالقان به فوریت انجام گرفته و گاز رسانی به تمام مناطق روستایی طالقان در دست اقدام قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: تعریض محورها ، تسطیح حریم راه ها، تعمیرو مرمت گاردریل ها، رفع تصرفات غیر مجاز در حریم جاده، جمع آوری نخاله ها، نصب و تعویض تابلوهای راهنمایی و رانندگی ، نمک پاشی و برف روبی از جمله اقداماتی است که برای ایمن سازی جاده طالقان انجام شده است.
اکنون شهرستان طالقان با ۸۵ روستا از شهرستان های هدف گردشگری در استان البرز است که جانمایی شهرک تخصصی آب آن در دست بررسی است .