روزنامه پیام آشنا مهمترین تیتر صفحه نخست شماره ۱۵۱۵ خود را به موضوع مسکن ملی و وزارت راه و شهرسازی اختصاص داد و نوشت:«۳۰ آذر؛ آغاز ثبت نام مسکن ملی در البرز».
«البرز؛ استان برتر در زمینه مناسبسازی معابر»، بنزین ۲ نرخی در بودجه ۹۹ حذف میشود، صادرات ۴۰۰ میلیون دلاری از البرز، زباله ۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبار شهرداری را سالانه میبلعد، سهم ۱۰ درصدی کتابهای الکترونیک از بازار نشر تا چهار سال و بودجه مقابله با قاچاق نسخ خطی حذف شد از دیگر تیترهای مهم صفحه نخست این روزنامه است.
در بخشی از سرمقاله روزنامه پیام آشنا با عنوان «راههای تامین ویتامین D کدام است؟» آمده است: غنیترین منابع غذایی ویتامین D شامل روغن کبد ماهی، ماهی های چرب مانند ماهی سالمون، لبنیات و تخم مرغ هستند. از آنجا که این ویتامین به مقدار فراوان در منابع غذایی وجود ندارد دریافت مکمل آن با در نظر گرفتن میزان مواجهه مفید فرد با نور خورشید در صورت تجویز از سوی پزشک یا متخصص تغذیه توصیه می شود.
تنها راه تشخیص کمبود ویتامین D آزمایش خون است. اگر چه علائمی همچون مشکلات گوارشی، تعریق در ناحیه پوست جمجمه و استخوان درد، افزایش وزن و بی حوصلگی می توانند تا حدودی نشانگر کمبود ویتامین D در بدن باشند.
با وجود اینکه ایران کشوری آفتابی است بررسی ها نشان می دهند که ما در بیشتر مناطق کشور در حدود ۸۰ درصد کمبود ویتامین D داریم. نوع لباس، گرد و غبار شیشه پنجره، هوای ابری، هوای آلوده و کرم های ضدآفتاب می توانند مانع رسیدن اشعه ماورالبنفش به بدن و ساخته شدن ویتامین D مورد نیاز در بدن فرد شوند. همچنین منابع غذایی ویتامین D بسیار محدود است و غنیسازی مواد غذایی با ویتامین D در ایران به شکل گسترده انجام نمیشود.
روزنامه دنیای هوادار در شماره ۳۷۱ خود، حواشی اخیر در باشگاه استقلال تهران را به عنوان مهمترین تیتر صفحه نخست انتخاب کرد و نوشت: پایان یک اقتدار عاشقانه؟
صادرات ۴۰۰ میلیون دلاری کالا در البرز، مسیر نجات کشور از انتخابات میگذرد، خط قرمز پلیس در ناآرامیها امنیت مردم است، همین ۱۴ ثانیه برای ادعای شما و نقد دانشجو باید بیمحابا و در عین حال بامحتوا باشد از دیگر تیترهای مهم صفحه نخست این روزنامه است.
روزنامه دنیای هوادار در بخشی از مطلبی با عنوان «این حجم از ابتذال و بیهنری بیسابقه است» نوشت: از همان روزهایی که «مهران مدیری» با سریال «قهوه تلخ» و «محمدحسین لطیفی» با «قلب یخی» از صدا و سیما فاصله گرفته و این نوع سریالسازی را کلید زدند، کمتر کسی پیش بینی می کرد که ریتم و روند آن در سالهای بعدی چنین گسترده و پر و پیمان شود؛ البته این گستردگی لزوما به معنای افزایش کیفیت فرمی و محتوایی هم نیست؛ بلکه بلعکس! شبکه نمایش خانگی هرچه جلوتر رفت، بیش از پیش به ته دره سقوط کرده و این روزها شاهد آثار فاجعه باری همچون «مانکن» و... هستیم که به سختی می توان حتی لحظاتی از آن را تماشا کرد و از حجم بالای ابتذال و بلاهت موجود در آنها - در ساخت، بازیگری، فیلمنامه و... - از خنده ریسه نرفت!
از ابتدای آغاز فعالیت رسمی این شبکه، بیش از ۶۰ سریال در این سالها ساخته و توزیع شده که اگر بخواهیم آثار خوب و قابل تحمل آن را نام ببریم مطمئنا به تعداد انگشتان ۲ دست هم نمیرسیم (قهوه تلخ، فصل اول شهرزاد، دندان طلا، کمی قلب یخی و شوخی کردم و جدیدا هم هیولا) و اما در مقابل آثار بیشماری هم ساخته شدند و هیچ هم معلوم نشد که اصلا به سود رسیدند یا نه (!) و بر چه اساس، مبنا و منطقی با وجود ضرر آثار قبلی، دوباره چنین سریالهای لاکچری مابانه و تهوعآوری چون «مانکن»، «عاشقانه ها»، «کرگدن» و... ساخته شدند و همچنان هم می شوند؟! واقعا آقایان با چه رویی به «مسعود فراستی» خرده میگیرند که این آقا به هنرمندان و آثار توهین می کند؟! مگر آثار شما چیزی فراتر از اینها در چنته دارد؟ فرمولش را هم که یاد گرفته اید!
یک سری آدم پولدار با ماشینها و خانههای لاکچری (در هیچ جای فیلم و فیلمنامه هم مشخص نمیشود که علت این ثروت چیست و اصلا این کاراکترها این همه ثروت را از کجا آورده اند!) میریزید داخل فیلم؛ ۲ جین بازیگر سلبریتی و خوشتیپ و نهایتا یکسری فضاسازی الهام گرفته از سریال های درجه شش ترکی! آن وقت مدعی کار خطیری همچون «سریال سازی» هم هستید؟! کجای آثار شما لیاقت نقد و تحلیل جدی را دارد که اینچنین برافروخته می شوید؟
همچنین هفتهنامه خبر فردیس در شماره ۸۸، تکلیف شهر و شهروندان فردیس را معین کنید، دستگاههای اجرایی فردیس حق کتاب را اجرایی کنند، نماینده مجلس قرار نیست فقط در مجلس ختم و عروسی شرکت کند!، فردیس قلک رای نمایندگان و چرا هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در فردیس معدوم شد را به عنوان مهمترین تیترهای صفحه نخست انتخاب کرده است.
خبرگزاری مهر گفتوگویی با رییس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان البرز با عنوان «۱۶ محموله گوشت گرم وارد فرودگاه پیام شده است» منتشر کرده است.
در این گفتوگو، مسعود عصار خاطر نشان کرد: ۱۶ محموله گوشت گرم از ابتدای سال تاکنون وارد فرودگاه پیام شده است.
وی در خصوص محمولههای گوشت گرم وارداتی به استان طی سال جاری، گفت: از ابتدای امسال تاکنون از طریق گمرک فرودگاه پیام بالغ بر ۱۶ محموله گوشت گرم وارد استان البرز شده است.
وی در ادامه افزود: وزن محموله های گوشت گرم وارداتی به استان البرز در سال جاری تاکنون ۳۳۶ هزار و ۸۹۹ کیلوگرم بوده است.
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان البرز گفت: از ۱۶ محموله گوشتی وارداتی به استان البرز بالغ بر ۱۱ محموله از کشور قزاقزستان به وزن ۲۴۹ هزار و ۱۴۲ کیلوگرم بوده است.
عصار در ادامه تعداد محموله گوشت گرم وارداتی از کشور قرقیزستان به استان البرز را نیز بالغ بر پنج مورد برشمرد و گفت: وزن این محموله ها نیز در مجموع ۸۷ هزار و ۷۵۷ کیلوگرم بوده است.
وی با اشاره به اینکه آخرین محموله گوشت گرم وارداتی به استان البرز از کشور قزاقزستان بوده، افزود: این محموله ۱۶ هزار و ۵۰۰ کیلوگرمی در تاریخ پانزدهم آذرماه سال جاری از طریق گمرک فرودگاه پیام به البرز ارسال شده است.
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) هم گفتوگویی با عنوان «نمیتوان از نقش زنان در جامعه چشمپوشی کرد» با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری نظرآباد منتشر کرده است.
راضیه نظری در بخشی از این گفتوگو خاطر نشان کرد: زنان ۴۹ درصد از جمعیت این شهرستان را تشکیل دادهاند که ۷۳ هزار نفر را شامل می شود.
وی در خصوص وضعیت بانوان در شهرستان نظرآباد گفت: در مجموع ۴۹ درصد از جمعیت شهرستان نظرآباد که شامل حدود ۷۳ هزار نفر می شود را زنان به خود اختصاص دادهاند.
وی افزود: از این تعداد ۷۹ بانوی ملی پوش، ۲ قهرمان جهان، ۱۳۵ مادر شهید، ۵۵ همسر شهید، ۱۵۵هنرمند، یکهزار و۱۴ زن ناتوان جسمی و حرکتی و۲ هزار و ۷۰۰ بانوی تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان نظرآباد یادآور شد: باتوجه به اینکه نظرآباد دارای ظرفیتهای غنی تولیدی در حوزههای مختلف کشاورزی، صنعتی، صنایع دستی و... بوده و از نام آوران سطح استان و کشور است، نمیتوان از نقش حائز اهمیت بانوان و افتخارآفرینی های آنان در این عرصه چشم پوشی کرد.
از مجموع ۲۲۲ رسانه دارای مجوز که دفتر مرکزی آنها در استان البرز واقع شده، ۱۴۶ رسانه شامل هفت روزنامه، ۳۲ هفته نامه، ۱۹ دوهفته نامه، ۴۵ ماهنامه، ۹ دوماهنامه، ۲۹ فصلنامه و پنج دوفصلنامه به صورت چاپی منتشر میشوند.
این استان دارای ۶۱ پایگاه خبری الکترونیک - برخط است و ۲ هفته نامه، پنج ماهنامه، ۶ فصلنامه و یک دوفصلنامه و یک سالنامه الکترونیک - غیربرخط نیز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز فعالیت دریافت کردهاند.