علی رمضانی در نشست با مدیران کانون های فرهنگی تربیتی استان البرزکه روز پنجشنبه در کانون شهید فهمیده کرج برگزارشد، اظهارداشت: راه اندازی کانون های فرهنگی تربیتی غیردولتی با هدف گسترش دامنه خدمات تربیتی و مهارتی به دانش آموزان دردستور کاری معاونت پرورشی و فرهنگی این وزارتخانه قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه علاقه مندان به سرمایه گذاری در این بخش می توانند  با اختصاص ۲ هزار متر مربع فضا   مشارکت کنند، خاطرنشان کرد: برای ساخت و تجهیز کانون های فرهنگی تربیتی غیر دولتی تسهیلات بانکی نیز پیش بینی شده است.
رمضانی تصریح کرد: فعالیت کاری یک مدیر با انگیزه در کانون های فرهنگی تربیتی به ساعت کاری اداری خلاصه نمی شود زیرا برای جذب دانش آموزان و مهارت آموزی به آنان باید تمام وقت فعال باشد.
مدیرکل فرهنگی و هنری ،اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش  با بیان اینکه در سال های اخیر شاهد رشد دوباره کانون های فرهنگی تربیتی دراستان ها هستیم، خاطرنشان کرد: این پیشرفت حاصل نگاه ویژه وزارت به نقش مهم این مراکز در مهارت آموزی دانش آموزان و تقویت برنامه های تربیتی است.
وی با بیان اینکه باید ازهر فضایی که درکانون های فرهنگی تربیتی وجود دارد به نحو احسن استفاده شود، یادآورشد: ساختمان تعدادی از کانون های فرهنگی تربیتی کشورقدیمی  یا دارای فضای کمی است اما به دلیل برخورداری از مدیران و نیروی انسانی توانمند و مجرب در ردیف مراکز فعال قرار دارند.
مدیرکل فرهنگی وهنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برای توسعه فعالیت های کانون ها باید برنامه ریزی برون سازمانی شود تا با جلب مشارکت فضای مناسب و شاد تری برای دانش آموزان ایجاد شود.
رمضانی فعالیت کانون های فرهنگی تربیتی البرز را بی نظیردانست و اضافه کرد: پویایی کانون ها درسایه دلسوزی کارکنان این مرکز و مدیریتی قوی حاصل می شود.
وی گفت : زنده بودن کانون های فرهنگی هنری درجشنواره های فرهنگی هنری که در سطح استانی و کشوری برگزار می شود تا نقش مکمل بودن این مراکز با مدرسه به نمایش گذاشته شود.
وی عنوان کرد: نباید نیروها و افرادی که در زمینه امور تربیتی و پرورشی توانمند نیستند به کار گرفته شوند زیرا کانون ها فرهنگی تربیتی دیگرحیاط خلوت ادارات نیست.
رمضانی قرارگرفتن کانون های فرهنگی تربیتی درسیستم اداری، اختصاص اضافه کاری و نیاز سنجی بودجه ای ، برخورداری از کارشناسان کارآمد را از جمله موفقیت های حاصل شده در رفع مشکلات کانون های فرهنگی تربیتی کشورعنوان کرد.
در این نشست مدیران کانون های فرهنگی تربیتی استان البرز به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص کانون ها و مشکلاتشان پرداختند.

استان البرز با ۵۰۰ هزار دانش آموز ۱۲ کانون فرهنگی تربیتی دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.