به گزارش ایرنا؛ علی مظفری  روز سه شنبه در همایش بزرگداشت روز ایمنی و آتش نشانی که در شرکت سها ۲ شهرستان ساوجبلاغ استان البرز برگزار شد، ضمن تاکید بر اهمیت رویکرد توانمندسازی صیانت نیروی انسانی در حوزه ایمنی، گفت: پرسودترین واحدها در سطح بین الملل ایمن‌ترین واحدها است.

وی افزود: ایمنی با بهره‌وری و توسعه اقتصادی عجین شده و جدا از هم نیستند و سرمایه گذاری در این حوزه به طور قطع به سود کارفرما و سرمایه گذار خواهد بود.

مظفری با تأکید بر همراهی کارفرمایان در دست یابی به محیط ایمن در فضای کسب و کار، گفت: هر نوع خرج در مسیر ایمنی، هزینه نیست بلکه نوعی سرمایه‌گذاری برای کارفرمایان محسوب می شود که آنها را از حوادث ناگوار در محیط کار دور می سازد.

وی افزود: اگر این نگاه در حوزه کار وجود داشته باشد بازرس‌کار بعنوان مشاور اقتصادی تلقی شده و با کمک و گوشزد به کارفرما باعث حفظ ایمنی در کارگاه ها می‌شود.

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر امر آموزش در کاهش حوادث ناشی از کار و ارتقاء فرهنگ ایمنی، گفت: مهمترین وظیفه بازرسان کار پیشگیری از بروز حوادث شغلی از طریق آموزش و بالابردن سواد ایمنی کارگران است.

سرپرست  اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز نیز گفت: این همایش در راستای کاهش حوادث ناشی از کار و با هدف صیانت و حفظ سلامت جسمی و روانی نیروی کار که وظیفه  قانونی و رسالت اخلاقی ماست،  برگزار شد.

حسین فلاح نژاد با اشاره به اینکه بازرسان چه در ارتباط با کارفرما و چه کارگر نقش هدایتگر و ارتقا دهنده دارند،گفت: بازرسی کار  وظیفه و مسئولیتی سنگین است و همکاری نزدیک بین بازرسان کار، کارگران و کارفرمایان می تواند در اجرای قوانین کار و اعمال آن در کارگاه ها و بررسی مشکلات و ارائه راهکار به منظور بهبود شرایط کار و اطلاع رسانی در خصوص توجه به الزامات قانونی، محقق شود.

وی با اشاره به اهمیت ایمنی و جان انسان در فرهنگ و دین اسلام اظهار داشت: توجه به بسترایمنی به لحاظ جلوگیری از آسیبهای اجتماعی و اقتصادی بسیار اهمیت دارد و باید به این مسأله اهتمام ورزید همانگونه که دین اسلام نیز بی دلیل به خطر انداختن جان انسان را جایز نمی‌داند.

فلاح نژاد با بیان اینکه در استان البرز ۲۰ بازرس کار وجود دارد گفت: با وجود حضور حجم وسیعی از کارخانه در استان البرز این تعداد بازرس‌کار نتیجه مطلوبی نخواهد داشت و باید واحدهای تولیدی از مدل خود بازرسی استفاده نمایند.

وی افزود: مدل خود بازرسی می تواند نقش موثری در این بخش ایفا نماید که عملاً برای کارفرما یک سرمایه گذاری ارزشمند محسوب می شود.

فلاح نژاد اظهار داشت: در سال ۹۴، ۸ هزار و ۳۲۸ مورد بازرسی در استان البرز صورت گرفته بود که در سال ۹۷ این تعداد به بیش از ۱۰ هزار مورده رسیده و در سال ۹۴ حدود ۴۵ مورد حادثه منجر به فوت در سطح استان صورت گرفته بود که در سال ۹۷ به ۳۵ مورد رسید که  برگزاری دوره های آموزشی مختلف برای کارفرمایان و کارگران به تعداد ۲۷ هزار نفر این حوادث کاهش یافته است.

سرپرست  اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز در پایان اظهار داشت: تعامل بین بازرسان کار و کارفرمایان علاوه بر بهبود فرآیند کاهش حوادث را به همراه خواهد داشت.

۹۹۳۳/ ۶۱۵۵

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.