اسدالله حیدری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۴۹.۲۵ درصد از این کودکان بین ۱۲ تا ۱۴ سال سن دارند و مابقی  ۱۵ تا ۱۸سال هستند که بالاترین فراوانی مربوط به گروه سنی ۱۲تا ۱۴ سال است .

وی ادامه داد: این امر نشان دهنده آن است که بیشتر کودکان کار در گروه سنی ویژه ای قرار گرفته اند که احتمال بروز  انواع آسیب های جسمی، جنسی و روانی برای آنان وجود دارد.
مدیرکل بهزیستی استان البرز گفت: جنسیت کودکان دختر(۲۳.۸۸ درصد) و پسر(۷۶.۱۲ درصد) می باشد،  امکان شناسایی پسران به دلیل کار آنان در فضای شهری و قابل رویت بیشتر است و بخشی از کودکان دختر در فضاهای بسته مانند کارگاه ها مشغول به کار هستند.

حیدری خاطرنشان کرد: از کودکان دختر نسبت به پسران  مورد بهرهکشی اقتصادی کمتری قرار میشود که می تواندخوشبینانه باشد.
وی ادامه داد: وضعیت تحصیلی کودکان کار زیر سن مدرسه (۱.۴۹ درصد) ، ابتدایی(۷۱.۶۴درصد)، متوسطه اول (۱۶.۴۲ درصد) ،متوسط دوم (۱.۴۹درصد)  و ترک تحصیل(۸.۹۶ درصد) است .
 بالاترین فراوانی مربوط به مقطع ابتدایی است که برنامه ریزی برای بازگشت به تحصیل تعداد ۸.۹۶ درصد کودک بازمانده از تحصیل با کمک همه نهادهای همکار ضروری است.

چهار مرکز دولتی و ۲۱ مرکز غیردولتی در استان البرز وجود دارند که وظیفه آن‌ها، ساماندهی کودکان کار و خیابانی است.

اکنون حدود ۴۸۰ کودک که۷۰ درصد آنان اتباع بیگانه هستند  از خدمات حمایتی اجتماعی،  روانشناسی، مالی این مراکز بهره‌مند هستند.
۸۰۲۹/ ۶۱۵۵

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.