حجت الاسلام کاظم شکری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه جهاد در سه بخش ابتدایی، دفاعی و بغات خلاصه می شود افزود: نوع نخست به دستور امام، نوع دوم زمان پاسخگویی به حمله دشمن و نوع سوم زمانی است که بین ۲ دسته که هر ۲ در ظاهر مسلمان هستند جنگی پیش آید و راهی برای اصلاح وجود ندارد جز اینکه به کمک دسته ای که مظلوم است بشتابیم؛ نوع سوم همان قتال اهل بغی است.
وی با تاکید بر اینکه نوع جهاد امام حسین (ع) ابتدایی و دفاعی نبود ادامه داد: جهاد آن حضرت را نمیوان جهاد قتال اهل بغی نیز دانست، چرا که مانند جنگ جمل، حاکم اسلامی با آشوبگران به مبارزه نپرداخت و اینجاست که گستردگی جهاد
حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) مشخص می شود.
مدیر ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز با تبیین مفهوم جهاد در قیام عاشورا گفت: امر به معروف و نهی از منکر هدف قیام امام حسین(ع) و معنای حقیقی گستردگی جهاد است.
حجت الاسلام شکری خاطر نشان کرد: یکی از برنامه های بنا نهاده شده توسط امام خمینی(ره) بحث تحقیق و تبیین واقعه عاشورا بود که شاگرد ایشان از جمله شهید مرتضی مطهری نیز بر این موضوع اهتمام داشتند.
وی با یادآوری فرمایش امام خمینی (ره) در رساله تقیه شان توضیح دادند: در مواردی که اصل و کیان اسلام در خطر باشد، تقیه کردن در امر به معروف و نهی از منکر درست نیست.
البرز با جمعیتی حدود سه میلیون نفر از سال ۱۳۸۹ از تهران جدا و به عنوان سی و یکمین استان کشور شناخته شد.
این استان که به دلیل مهاجرپذیری و وجود اقوام مختلف به عنوان «ایران کوچک» لقب گرفته است با داشتن ۶ شهرستان طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد، اشتهارد، کرج و فردیس در کنار پایتخت ایران قرار گرفته و روزانه ۳۰۰ هزار نفر از آن به تهران در حال تردد هستند.
اهالی استان البرز همانند مردم دیگر مناطق ایران با برگزاری آیینةای سوگواری در دهه نخست ماه محرم ارادت قلبی خود را به سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش ابراز میکنند.
بیش از سه هزار هیات مذهبی در استان البرز فعالیت دارند.
۷۵۳۲/ ۶۱۵۵