استان البرز سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد که بخشی از این صنایع در ۹ شهرک صنعتی دولتی و غیردولتی فعالیت می کنند.
این استان با داشتن مراکز و موسسات تحقیقاتی و پژوهشی کشوری و منطقه ای از قطب های علمی و تحقیقاتی ایران است.
بخشی از تولیدات صنعتی البرز صادراتی بوده و در سال های اخیر نیز شرکت های دانش بنیان به مجموعه های صنعتی البرز پیوسته است.
حدود ۱۵۰ هزار کارگر در بخش تولید و صنعت استان البرز فعالیت دارند که کارشناسان معتقدند آموزش و مهارت آموزی لازمه تحول در صنعت البرز و دیگر مناطق کشور است.
شکل گیری استارت آپ ها در کنار واحدهای تولیدی و صنعتی البرز تحول دیگری است که می توان به فرایند تاثیر گذاری آنها در آینده امیدوار بود هر چند که این ساز و کار در البرز و دیگر مناطق کشور، روشی جدید در رونق کسب و کار به شمار می آید.
به گزارش ایرنا رحیم بنامولایی رئیس اتاق بازرگانی البرز روز شنبه در نشست با خبرنگاران، ایجاد شهرک ها و مراکز پژوهشی و تحقیقاتی را در کنار صنایع به عنوان مهمترین سوژه و پیشنهاد کلیدی برای توسعه بخش صنعت استان مطرح کرد و گفت : بدون تکیه بر دانش و پژوهش راه به جایی نخواهیم برد.
او افزود: اگر بخواهیم مسیر اصولی در تولید و صنعت طی کنیم باید پژوهش محور باشیم تا در آینده گام های هدفمند برداریم.
رئیس اتاق بازرگانی البرز ، حمایت از استارت آپ ها را به عنوان دومین موضوع کلیدی دانست و گفت : حمایت معنوی و آموزشی از این سازو کار جدید برای حال و آینده تولید و صنعت کشور ارزشمند خواهد بود.
همچنین راه اندازی نمایشگاه تولیدات کشاورزی و صنعتی اتاق بازرگانی البرز در کنار فرودگاه بین المللی پیام سومین موضوعی بود که بنا مولایی از آن به عنوان برنامه اولویت دار در ماه های آتی اشاره کرد.
و ی داد : در سال های اخیر بیش از ۴۰ هیات از کشورهای مختلف به البرز آمدند و به دنبال تبلیغ محصولات خود در ایران بودند و ما از ایده برای تبلیغ داشته های خودمان استفاده کردیم و آن را عملی خواهیم کرد.
بنامولایی ، راه اندازی این نمایشگاه را بیانگر اقتدار تولیدی البرز دانست و افزود: باید داشته های خودمان را معرفی کنیم ضمن آنکه کیفیت بخشی را ملاک امور قرار داده و به دنبال سودجویی فردی نباشیم .
رئیس اتاق بازرگانی البرز عدم توسعه نیافتگی بخش تعاون را از حلقه های مفقوده تولید کشور دانست و گفت : می بایست در این زمینه علت یابی شود و بخش تعاون را به عنوان بازوی تولید ، خدمات و صنعت وارد چرخه کار و فعالیت کرد.
۷۴۱۱/ ۶۱۵۵