به گزارش ایرنا، رحیم بنامولایی روز شنبه در حاشیه برگزاری استارت آپ دانشجویی با عنوان «کسب آغاز» که با مشارکت جهاددانشگاهی و اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، اظهار داشت: شرایط امروز جامعه دیگر مثل گذشته نیست باید به مسائله تولید ثروت توجه بیشتری کنیم و دیگر نمی توان گفت که علم بهتر از ثروت است چون علمی که ثروت افزایی نکند و کاربردی نداشته و بی فایده است.
وی با تاکید بر اینکه علم و ثروت همچون کفه یک ترازو هستند و باید با هم همخوانی داشته باشند، گفت: ثروتی هم که بدون علم باشد بی هیچ وجه راهشگا نیست .
این مسئول بیان داشت: امروز ۱۵ میلیون لیسانسه در کشور داریم، بسیاری از این افراد فقط مدرک گرفته اند و از علم خود استفاده ای نمی کنند، متاسفانه مدرک گرایی آفت جامعه ما شده است، افرادی که سال های تحصیل می کنند و بدون مهارت به حال خود رها می شوند.
رئیس اتاق بازرگانی البرز تصریح کرد: اگربخواهیم از لحاظ اقتصادی پیشرفت کنیم باید تجاری سازی ایده ها را در دستور کار قرار دهیم و با روش های جدید وارد بازار کار شویم چرا که دیگر روش های سنتی پاسخگوی نیازها نیستند و اکثرا پرهزینه و دیربازده هستند .
وی تاکید کرد: برای رسیدن به رونق اقتصادی باید به جوانان بها بدهیم، ایده های آنان را ارزیابی و ایده های خلاقانه را تجاری کنیم، وضعیت ایران در منطقه وضعیت خوبی است و با تلاش و نوآوری می توان بازار خوبی برای کشور ایجاد کرد که این هدف فقط با استفاده از توان نیروی های جوان و خلاق عملیاتی می شود .
۷۴۱۱/ ۶۱۵۵