سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، نقشه راهی است که مسیرهای قانونی خود را طی کرده و به تصویب رسیده و این سند نسخه قانونی تعلیم و تربیت اسلامی و ملی کشور است.
به گزارش ایرنا، مشاور وزارت آموزش و پرورش روز چهارشنبه در نشست کارگاهی با محوریت سند تحول بنیادین که در اداره کل آموزش و پرورش البرز برگزارشد، اظهارداشت: هرکاری در آموزش و پرورش اتفاق بیفتد باید جهت گیری های سند تحول را پیگیری کند.
رضا مددی خاطرنشان کرد: رصد و پایش کلیه فعالیت های وزارت آموزش و پرورش از مدرسه تا ستاد بر اساس شاخص های برنامه ابلاغی سال تحصیلی ۹۸- ۹۷ است.
وی بیان داشت: مبانی نظری سند تحول چهار چوب تئوریک و منشور تربیتی جمهوری اسلامی ایران است.
مددی با اشاره به اینکه در واقعه سند تحول همان نسخه تربیت اسلامی ما است، اضافه کرد: تعلیم و تربیت جز حقوق مردم و از وظایف حاکمیت است.
وی عنوان کرد: برخی از گزارههای ارزشی نظام تعلیم و تربیت رسمی از جمله وطن دوستی و افتخار به ارزشهای اصیل، ارتقای جایگاه و نقش تربیتی خانواده، صیانت از وحدت علمی می پردازد.
مشاور وزرات آموزش و پرورش با بیان اینکه ریل گذاری برای قطارتعلیم و تربیت بر اساس سند تحول است ، یادآورشد: راهبران فقط میتوانند به این حرکت شتاب ببخشند زیرا سند تحول فصل مشترک تمام اجزای آموزش و پرورش است.
مددی افزود: قلب سند تحول بنیادین، تربیت همهجانبه در ساحتهای شش گانه است.
وی با بیان اینکه در سند تحول آمده که مدرسه کانون اصلی تعلیم و تربیت است ، گفت : در کشور هیج جایگزینی برای مدرسه وجود ندارد. عملکرد آموزش و پرورش را باید در مدرسه جستوجو کنیم.
مددی اضافه کرد: هر نوع پیشرفتی در جامعهای بستگی به انسانهای خلاق و کارآمد دارد و بدیهی است که ساختن این انسانها جز از طریق دستگاه تعلیم و تربیت محقق نمیشود و مدارس مرکز مولد نیروی انسانی جامعه هستند و همه نیازمندیهای نیروی انسانی در مدارس تولید میشوند.
مشاور وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نقش معلمان و فرهنگیان در تربیت نیروی انسانی جامعه انکارناپذیر است و این باور را در خودمان بیش از پیش تقویت کنیم که سرمایه انسانی جامعه محل تربیت آن در مدرسه است و کاری که معلمان در مدرسه انجام میدهند بیبدیل است
در این نشست مبانی مهم و سرنوشت ساز سند تحول بنیادین که در آن مدیران آموزش و پرورش استان البرز حضور داشتند، تدریس شد.
۲۸۱۹/ ۶۱۵۵