مراسم روز مزرعه با عنوان ”بررسی اثر کودهای زیستی روی عملکرد گندم” در شهرستان نظرآباد در مزرعه کمال پیشگاهی، روستای قوچ حصار برگزار شد.
به گزارش ایلنا، ایرج الماسی در مراسمی که به همت مدیریت ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نظرآباد در مزرعه کمال پیشگاهی از کشاورزان پیشرو، روستای قوچ حصار برگزار شد، ضمن برشمردن مزایای استفاده از کودها و آفت کشهای زیستی از کارشناسان و کشاورزان خواست برای فرهنگسازی در راستای تولید محصول سالم و کیفی همت گمارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نظرآباد افزود: شهرستان نظرآباد قطب تولید محصولات زراعی در استان البرز است و بیشترین تولید گندم در واحد سطح در کشور سال گذشته به نام نظرآباد ثبت شده است.
وی گفت: همچنین با هماهنگی ترویج و تحقیقات سالانه یک رقم جدید گندم از این شهرستان به کشور معرفی میشود.
الماسی بیان داشت: امروز تحت عنوان روز مزرعه با حضور کشاورزان، کارشناسان و مسئولان استانی در شهرستان نظر آباد طرح جایگزینی کودهای زیستی با کودهای شیمیایی را شاهد بودیم که این طرح به منظور تولید محصول سالم و تامین امنیت غذائی و سلامت جامعه برای اولین بار در استان اجرا شد.
وی ابراز امیدواری کرد که با نتایج به دست آمده شاهد توسعه محصولات زیستی و کاهش مصرف کود های شیمیایی در سطح مزارع استان باشیم.
در حاشیه این مراسم با حضور همه کارشناسان ، کشاورزان و مسئولان پهنه ها کیل گیری کرت های مقایسه ای استفاده از کود زیستی با شاهد انجام شد که در نهایت مشاهده شد که مزرعه تیمار شده با کود زیستی 20% عملکرد بالاتر نسبت به شاهد داشته است .