به گزارش ایرنا، فرج الله ایلیات روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تمام مسائل فنی و زیست محیطی در این پروژه به طول 17 کیلومتر دیده شده است.
وی بیان داشت: این بزرگراه از مناطق شهری 11، یک ، هشت و 6 کرج عبور می کند که حدود 800 هزار شهروند در نزدیکی آن سکونت دارند.
ایلیات گفت: افتتاح این بزرگراه موجب روان سازی ترافیک در جاده های منتهی به کلانشهر کرج خواهد شد.
وی با بیان اینکه نظرات زیست محیطی عاطفی بوده اما کارهای عمرانی سخت افزار است، افزود: اگر
منظور از طرح خطرات زیست محیطی ، احداث پل بر روی رودخانه کرج است که در این بخش کارهای فنی و مهندسی دیده شده است.
این عضو شورای شهر کرج بیان داشت: چند مهندس مشاور برای پروژه پل این بزرگراه انتخاب شده و ستون های قوی با رعایت مسائل زیست محیطی در این محدوده پیش بینی کرده ایم .
وی گفت: این پل به لحاظ جانمایی بسیار خوب طراحی شده است.
هفته گذشته یکی از اساتید موسسه آموزشی سازمان جنگل ها و مراتع کشور در همایشی نسبت به خطرات زیست محیطی بزرگزراه شمالی کرج هشدار داد و گفت: این بزرگراه چند مسیل را در کنار هم تجمیع می کند که در زمان بارندگی با خطراتی برای کرج همراه است.
« عملیات ساخت بزرگراه شمالی کرج از مرداد ماه سال 95 آغاز شده و اکنون حدود 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. این مسیر بزرگراه شهید همت در شرق کرج را به آزاد راه کرج - قزوین در غرب مرکز استان البرز به هم متصل می کند.»
همچنین رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج در بخش دیگری از سخنانش ، موضوع تهاتر در بودجه شهرداری را مناسب ندانست و گفت: جایگزین کردن تهاتر با دریافت نقدی مطالبات مشکلاتی برای شهر به وجود آورده است.
وی اظهار داشت: در برخی حوزه ها مانند مبحث تهاتر از شهرداری گله مند هستیم زیرا یکی از مشکلات در کرج بحث تهاتری املاک است و سیاست های شهرداری ها از نقدی به سمت تهاتر رفته است.
ایلیات افزود: در بسیاری مکان ها به جای وجه نقد ، ملک تهاتر شده که فروش آن برای شهرداری در این وضعیت نامناسب اقتصادی دشوار است .
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شهرداری کرج گفت: مشکلی که داریم این است که شهر را گران مدیریت می کنیم و بحث تهاتری برای پیمانکاران در مناقصات پیش بینی کرده اند.
وی اظهار داشت: اکنون شهرداری کرج 15 هزار میلیارد ریال بابت عوارض نوسازی از شهروندان طلب دارد ، این درحالی است که امروز پروژه های نیمه تمام زیادی روی دست شهرداری کرج مانده است.
ایلیات افزود: پروژه های عمرانی مانند تقاطع حصارک و سپاه باید در آینده نزدیک به طور کامل زیربار ترافیک بروند و انتظار می رود شهروندان به یاری شهرداری بیایند.
وی اظهار داشت : دربحث سرمایه گذاری های بخش خصوصی در پروژه های شهری باید راهکار مناسب برای بازگشت سرمایه ها بیندیشیم.
وی بیان داشت: بخش عمده بودجه برای اجرای پروژه های عمرانی از محل تهاتر است که دراین زمینه باید بخشی از دارایی های شهر فروخته شود.
ایلیات گفت: از 28 هزار و 500 میلیارد ریال بودجه پیش بینی شده برای سال جاری کرج حدود 80 درصد آن قابل تحقق است.
7410/6993
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.