عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت وضعیت استانداردسازی سوخت و خودروهای تولیدی ابراز کرد: بخش پالایش فعالیت های خوبی را برای ارتقاء کیفیت سوخت انجام داده است؛ البته بهبود کیفیت خودروها بدون ارتقاء سوخت نتیجه نمیدهد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مصطفی میرسلیم امروز در نشستی با رئیس سازمان ملی استاندارد که در سالن شهید برزگر این سازمان برگزار شد با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی اقدامات بسیاری انجام داده است، اظهار کرد: نظارت یکی از مهمترین اهداف مجمع تشخیص مصلحت نظام است که درست انجام دادن آن نیازمند تلاش است.
وی در ادامه با بیان اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام تلاش میکند که موثر واقع شود، عنوان کرد: به طور خلاصه میخواهیم بدانیم که از لحاظ عملیاتی در کشور چقدر استانداردها محترم شمرده می شود.
وی اضافه کرد: درخواست اول بنده این است که بگوئید در کجای کار استاندارد هستیم و در چه وضعیتی قرار داریم و در بحث نتیجه بخشی چه اقداماتی انجام داده ایم؟
وی تاکید کرد: تلاشهای بسیاری در سازمان ملی استاندارد برای تدوین استانداردها و معیارهای این حوزه در حال انجام است که در نهایت به ارتقای کیفیت خدمات و کالاها منجر می شود.
این مسئول ابراز کرد: برای اجرای قوانین استاندارد تنها اقدامات سازمان کافی نیست و سایر دستگاه ها و مردم هم باید در این زمینه تلاش کنند.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به رد شدن موضوع استانی شدن انتخابات به خبرنگاران گفت:این موضوع به دلیل عدم تناقض با سیاست ها، سه بار تا کنون رد شد.
میرسلیم با اشاره به اهمیت وضعیت استانداردسازی سوخت و خودروهای تولیدی ابراز کرد: بخش پالایش فعالیت های خوبی را برای ارتقای کیفیت سوخت انجام داده است.
وی خاطر نشان کرد: البته ارتقاء کیفیت سوخت مصرفی با تاخیر در حال انجام است به عنوان مثال از سال ۹۰ قرار بود به استاندارد یورو چهار در سوخت برسیم ولی این رویه با کندی مواجه شده است.
عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: برای ارتقاء استاندارد خودروها هم اقداماتی صورت گرفته ولی بهبود کیفیت خودروها بدون ارتقاء سوخت نتیجه ای نمی دهد.
این مسئول ابراز کرد: فعالیت هایی برای ارتقاء سوخت و خودرو انجام شده ولی اینکه تا چه حد این زنجیره موفق عمل کرده نمی توان به طور قطعی نظر داد.
وی افزود: نباید فراموش کرد برای ارتقاء کیفیت خودروهای تولیدی به تولیدکنندگان خارجی، وابسته هستیم چون ایجاد برخی تجهیزات تخصصی در داخل کشور صرفه اقتصادی ندارد.
میرسلیم توضیح داد: بدون شک تحریم ها مانعی برای رسیدن به اهداف پیش بینی شده در حوزه استانداردسازی خودرو و سوخت است که با دور زدن تحریم ها و استفاده از توان مراکز علمی می توان تا حدی این مشکل را برطرف کرد.