به گزارش ایرنا، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه یک کرج در این آیین از شادی کاذب به عنوان یک عامل مخرب درآیین سنتی چهارشنبه آخر سال یاد کرد.
فرزاد شعبانی اظهار داشت: به منظور بسیج توانمندی کادر آموزشی و تربیتی مدارس در راستای انتقال نکات ایمنی به دانش آموزان در خصوص پیامدهای مخرب و جبران ناپذیر استفاده از مواد منفجره و ترقه در چهارشنبه آخر سال این برنامه نمادین برگزار شده است.
وی بیان داشت: هر ساله در چهارشنبه آخر سال حوادث ناگواری برای هموطنان به ویژه دانش آموزان که دارای حس کنجکاوی و شور هیجانی هستند اتفاق می افتد که کام خانواده ها را درآستانه سال نو تلخ می کند.
شعبانی گفت: متاسفانه خسارت های مالی و جسمانی حوادث ناشی از اقدامات آگاهانه و یا نا آگاهانه افراد د این روز به قدری بالاست که در بیشتر مواقع قابل جبران نیست.
وی پیشگیری را مقدم بر اقدامات خدماتی پس از حوادث و خسارت ها دانست و عنوان کرد: لازم است دانش آموزان با خطرات ناشی از رفتارهای پر خطر در مدارس ویژه چهارشنبه آخر سال آشنا شوند تا شاهد آسیب دیدگی آنان در این روز نباشیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش البرزنیز گفت: برگزاری آیین فرهنگی – آموزشی چهارشنبه سوری در مدارس موجب ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان نسبت به پرهیز از رفتارهای پرخطر در این روز می شود.
فرشید علیزاده تصریح کرد: برای آگاهی بخشی به دانش آموزان و والدین در خصوص حوادث ناخوشایند چهارشنبه آخر سال از کارشناسان آتش نشانی ، نیروی انتظامی ، بهداشت و درمان و قضایی در مدارس البرز نیز دعوت کرده ایم.
وی سازندگان مواد محترقه را سوداگران مرگ در جامعه دانست و اضافه کرد: اقدامات این افراد سود جو، سرنوشت و زندگی یک انسان را تغییر می دهد.
وی با اشاره به اینکه چیزی بنام ترقه ایمن، استاندارد و بی خطر وجود ندارد ،عنوان کرد: بیشترین فراوانی مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال گروه سنی زیر 25 سال است.
وی گفت: برای آموزش به دانش آموزان و والدین در زمینه راههای پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال از روش های مختلف آموزشی - فرهنگی از جمله برگزاری نشست ها و کارگاه های آموزشی ، مسابقات نقاشی و ...استفاده کرده ایم و انتظار می رود رسانه ها نیز در روزهای باقی مانده به این آیین سنتی به این موضوع بپردازند.
در این آیین دانش آموزان غرفه های فرهنگی با محوریت آیین سنتی چهارشنبه آخر سال به زبان قلم وهنربرپا کردند.
در این برنامه دانش آموزان با پوشش محلی استان های مختلف کشور خواستار هوشیاری دانش آموزان ایران کوچک و سایر استان ها در نه گفتن به حوادث و آسیب های چهارشنبه آخر سال شدند.
کارشناسان نیروی انتظامی، هلال احمر و آتش نشانی دراین برنامه اقدام به ارائه نکات هشدار دهنده ، آموزشی و ایمنی به دانش آموزان کردند.
استان البرز 460 هزار دانش آموز دارد.
2819/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.