نادر ثناگو مطلق روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: اقدامات خوبی طی 2 سال گذشته در این منطقه شکل گرفته و برنامه های مناسبی نیز برای توسعه منطقه پیام بر مبنای طرح جامع در دست اقدام قرار گرفته است.
وی اضافه کرد:بر مبنای طرح جامع فرودگاه پیام یک ترمینال بزرگ درشمال باند پروازی کنونی طراحی شده که با مشارکت بخش خصوصی احداث می شود.
ثناگو مطلق ادامه داد: با هدف فراهم کردن زیرساخت های جدید، مذاکراتی با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی انجام شده تا در توسعه و بهره‌برداری از قطعه چهار منطقه ویژه اقتصادی بتوانیم از مشارکت بخش خصوصی نیز بهره مند شویم.
وی ادامه داد: از جمله امکانات زیرساختی که در 150 هکتار از اراضی قطعه چهار منطقه ویژه اقتصادی پیام در نظر گرفته شده مسیرهای دسترسی، آب، برق، گاز، شبکه فاضلاب، تلفن، فیبرنوری و سایر امکانات لازم برای استقرار سرمایه گذاران است.
ثناگو مطلق گفت: با تامین این زیرساخت ها بستر و ظرفیت قابل توجهی برای استقرار و توسعه صنایع به ویژه صنایع با فناوری بالا و دانش بنیان مهیا می شود.
سرپرست شرکت خدمات هوایی و منطقه ویژه اقتصادی پیام افزود: با توجه به استقرار صنایع حوزه الکترونیک، آی.سی.تی و دیتاسنترها موضوع تامین برق از دغدغه های اصلی سرمایه گذاران است .
وی بیان داشت: در این زمینه نیز طی جلسات مکرر تفاهم‌نامه‌ای با شرکت برق منطقه ای تهران و شرکت توانیر منعقد شد که بر مبنای آن تامین برق صنایع خاص و با مصرف بالا توافق شده است.
بخش مسافری فرودگاه بین المللی پیام شهریورماه امسال فعال شد و این فرودگاه تاپیش از آن از دهه 70 برای خدمات حمل بار هوایی مورد استفاده قرار گرفته است.
منطقه ویژه اقتصادی پیام نیز از دهه 80 در حاشیه فرودگاه پیام تاسیس شد و اکنون حدود 70 واحد تولیدی در این محدوده فعالیت دارند.
7414/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.