رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: بررسی لیست تراکنش های مالی ۳۰۰ هزار نفر میلیاردر نشان می دهد که نیمی از آنان مودی مالیاتی نیستند و نیم دیگر هم کمتر از آنچه لازم است مالیات میپردازند.
به گزارش جماران، امید علی پارسا با اشاره به این که حدود ۳۰۰ هزار نفر در کشور وجود دارند که درآمدهای میلیاردی دارند، اظهار داشت: بررسی لیست بانکی تراکنشهای مالی حدود ۳۰۰ هزار نفر که درآمدهای میلیاردی دارند نشان داد نیمی از آنان مودی مالیاتی نبودند و نیم دیگر هم کمتر از آنچه لازم است مالیات میپردازند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: در ۲ ماه گذشته تمامی دستگاه های اجرایی کشور با پیگیری های انجام شده و همگرا شدن ۳ قوا، داده و اطلاعات مربوطه را برای سازمان امور مالیاتی ارسال کردند.
پارسا گفت: امسال ۷۵ هزار میلیارد ریال از معوقات مالیاتی در کشور وصول شد در حالی که ۱۵۰ هزار میلیارد ریال بخشودگی جرایم مالیاتی اتفاق افتاد.