براساس قانون، اسامی ثبت نام‌کنندگان واجد شرایط باید به تأیید ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت رسیده و پس از انجام فرآیند اسقاط خودروی فرسوده برندگان واجد شرایط و تنظیم اقرارنامه در مراکز اسقاط، لازم است اسقاط خودروی فرسوده به تأیید راهور برسد.

جی پلاس،در راستای تحقق برنامه‌های دولت و اجرای مفاد بند (ف) تبصره هفت بودجه سال ۱۴۰۱، شرکت ایران‌خودرو اجرای طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده را پس از ۱۰ سال توقف، با همکاری ستاد حمل و نقل و سوخت از شهریور امسال از سر گرفته و به این منظور مطابق قانون، ۱۰ درصد از ظرفیت فروش خودرو‌  در طرح‌های قرعه کشی، به مالکان خودرو‌های فرسوده اختصاص پیدا کرده است.

با توجه به آغاز ثبت نام برندگان مرحله اول قرعه‌کشی طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده در ایران‌خودرو و براساس قانون، اسامی ثبت نام‌کنندگان واجد شرایط باید به تأیید ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت رسیده و پس از انجام فرآیند اسقاط خودروی فرسوده برندگان واجد شرایط و تنظیم اقرارنامه در مراکز اسقاط، لازم است اسقاط خودروی فرسوده به تأیید راهور برسد و شرکت ایران خودرو نقشی در فرآیند اسقاط ندارد.

ایران خودرو در جهت افزایش سطح رفاه اجتماعی، در مدت ۱۷ سال اجرای طرح نوسازی خودرو‌های فرسوده شامل خودرو‌های شخصی، تاکسی و وانت، حدود ۶۵۰ هزار دستگاه خودروی فرسوده را نوسازی کرده که دستاورد‌های حاصل از اجرای این طرح، علاوه بر کاهش و بهینه سازی مصرف سوخت، عامل کاهش آلاینده‌های زیست محیطی ناشی از تردد خودرو‌های فرسوده و معیوب بوده است.

با توجه به زمان‌بر بودن فرآیند اسقاط خودرو‌های فرسوده و دریافت تأییدیه فراجا، با هماهنگی‌های صورت گرفته، فرصت دوماهه ثبت‌نام برندگان مرحله اول قرعه کشی طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده به مدت یک ماه دیگر تمدید شده و امکان واریز وجه پس از اعلام تأیید فراجا توسط ستاد حمل و نقل و سوخت و ارسال پیامک از سوی شرکت ایران خودرو برای برندگان قرعه کشی فراهم خواهد شد.

ایران خودرو به مدت سه ماه از شروع طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده، حدود ۱۵ هزار متقاضی را برای اسقاط خودروی فرسوده و انجام فرآیند اسقاط به مراکز اسقاط مجاز ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت معرفی کرده، اما این شرکت نقشی در انجام فرآیند اسقاط ندارد. 

لازم به ذکر است؛ گروه صنعتی ایران خودرو در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود و با هدف نوسازی و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری کشور، در مهرماه ۱۴۰۱ نسبت به امضای قرارداد فروش و تحویل دو هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی «سورن پلاس بنزینی» با اتحادیه شرکت‌های تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور، اقدام کرده است. 

همچنین قرارداد واگذاری ۱۰هزار دستگاه خودروی تاکسی «سورن پلاس دوگانه سوز» با اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کل کشور برای نوسازی خودرو‌های فرسوده تاکسی منعقد شده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.