به گزارش ایرنا، فرزاد دادخواه روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: از مجموع 109 نقطه حادثه‌خیز شناسایی شده در استان 67 نقطه حادثه‌خیز در اولویت است که از این میان نیز 13 نقطه در اولویت مهمتری‌ قرار دارد.
وی اضافه کرد: عملیات اصلاح جاده‌های حادثه‌خیز استان با اعتبار 53 میلیارد ریال آغاز شده است.
دادخواه گفت: اقدامات اصلاحی در 14 نقطه از نقاط پرتصادف استان انجام شده است.
وی اظهار داشت: با افزایش قیمت قیر، قیمت آسفالت نیز افزایش یافته و به قیمت هر کیلومتر 250 تا 300 میلیون تومان رسیده است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان گفت: چهار هزار کیلومتر از راه های استان برای ساماندهی علائم راه‌ها و استانداردسازی علائم موجود بررسی شده است که عملیات حذف و اضافه تابلوهای راهنمایی و رانندگی در نیمه دوم سال 97 صورت می‌گیرد.
وی با بیان این که انحراف خودرو ناشی از خواب‌آلودگی راننده یکی از اصلی‌ترین عوامل انسانی در تصادفات است، افزود: کیفیت جاده‌ها نیز یکی از عوامل تشدید تصادفات محسوب می شود با این وجود عامل انسانی بیشترین عامل تصادفات است.
دادخواه با بیان این که بازیافت سرد یکی از پروژه‌های مهم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور است، گفت: با بازیافت آسفالت‌های فرسوده، صرفه‌جویی قابل توجهی در بخش آسفالت جاده‌ها صورت می‌گیرد که در همین راستا با ردیف بودجه 13 میلیارد تومانی در محور اردستان-نایین، بازیافت سرد آسفالت اجرا خواهد شد.
وی از اجرای عملیات 11 دستگاه زیرگذر با اعتبار 50 میلیارد ریال در استان اصفهان خبر داد و گفت: توسعه زیرگذرهای باکسی در کمربندی میمه، ورودی رحمت‌آباد، زیرگذر الور، زیرگذر درختک، زیرگذر محمودآباد و زیرگذر 'جزه' در دستور کار قرار گرفته است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان با بیان این که 550 کیلومتر روکش راه روستایی با اعتبار 20 میلیارد تومانی در چهار منطقه استان اصفهان آغاز شده است، اظهار داشت: 136 کیلومتر پروژه آسفالت گرم با اعتبار بالغ بر 205 میلیارد ریال انجام شده است.
دادخواه اضافه کرد: عملیات تعریض جاده و دوبانده‌سازی در محورهای نایین-انارک، سفیددشت - زرین‌شهر، تیران- سامان، علویجه و داران- الیگودرز در حال اجراست.

*** 29 مجتمع خدماتی و رفاهی در محورهای استان در حال احداث است***
معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان نیز در این نشست گفت: 43 مجتمع خدماتی و رفاهی بین راهی در استان فعال است که اصفهان در این زمینه صاحب رتبه نخست کشور است.
محمد صلواتی افزود: 29 مجتمع خدماتی و رفاهی در محورهای مواصلاتی استان در حال احداث است که 2 مجتمع خدماتی و رفاهی در محورهای اصفهان-میمه و اصفهان-شهرضا در هفته دولت با کمک 6 میلیارد تومانی بخش خصوصی و تأمین بودجه 6 میلیارد تومانی دولت، افتتاح می‌شود.
وی گفت : ایجاد رفاه، کاهش تصادفات، ارتقای امنیت در سفر و توسعه گردشگری از دلایل توسعه مجتمع‌های خدماتی و رفاهی است.
معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان از ایجاد سامانه حمل و نقل هوشمند در محورهای مواصلاتی خبر داد و گفت: سامانه حمل و نقل هوشمند در محورهای مواصلاتی اصفهان برای ایمنی راه‌ها، امنیت مسافران و ارتقای حمل و نقل جاده‌ای با اعتبار 30 میلیارد ریالی ایجاد شد.
صلواتی از استقرار 120 دستگاه ترددشمار در محورهای مواصلاتی استان نیز خبر داد و تصریح کرد: 105 دوربین ثبت تخلف و 34 دوربین نظارت تصویری در استان فعال است؛ همچنین چهار دستگاه توزین در حال حرکت برای اندازه‌گیری تُناژ بار در جاده‌های استان اصفهان مستقر شده است تا تخلفات باربری را ثبت و کنترل کند.
به گزارش ایرنا، 60 پروژه راهداری در استان اصفهان با هزینه بالغ بر یکهزار میلیارد ریال در هفته دولت به بهره برداری می رسد.
این پروژه ها در حوزه راهداری، حمل و نقل، مجتمع های خدماتی- رفاهی و سامانه های حمل و نقل هوشمند اجرا شده است.
بر اساس برنامه های راهبردی و اولویت های تعریف شده در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان، ساخت، ترمیم و اصلاح شبکه راه ها ویژه اصلاح نقاط حادثه خیز، عملیات احداث مجتمع های خدماتی، رفاهی و راه اندازی مرکز معاینه فنی مکانیزه خودروهای سنگین و نیمه سنگین برای حفاظت از محیط زیست و تقویت ایمنی خودروها در دستور کار قرار گرفته است.
استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حمل و نقل بار، تعداد پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه اول کشور را دارد.
بیش از 41 هزار دستگاه خودرو با 48 هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار استان فعالیت می کند که نزدیک به 10 درصد از ناوگان حمل بار کشور را شامل می شود.
459 شرکت حمل و نقل بار، 6 پایانه حمل بار، 26 پایانه حمل مسافر، هشت مرکز مکانیزه معاینه فنی و 43 مجتمع بین راهی در سطح استان اصفهان فعالیت می کند.
استان اصفهان دارای 11 هزار و 500 کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز و به عنوان چهار راه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.
استان اصفهان دارای 399 کیلومتر آزاد راه، یکهزار و 659 کیلومتر بزرگراه، 2 هزار و 791 کیلومتر راه همسنگ و 29 کیلومتر آزاد راه است.
ت 7150 /6027
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.