کمال حیدری اظهار داشت: وقتی در شورای اداری استان اصفهان مسئله بستن چایخانه ها را مطرح می کنیم، موضوع اشتغالزایی را پیش می کشند اما این در حالی است که چایخانه داران غالبا با مجوز خود می توانند هر شغلی را خارج از ضوابط صنف راه اندازی کنند.

وی بیان داشت: مسئله اشتغالزایی و بیکاری تعداد زیادی از چایخانه دارها یک بهانه است و بیشتر به خاطر سود ۳۰۰ درصدی چایخانه‌ها برخی به دنبال بازگشایی مجدد آنها هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: ۱۲ سال با همکاری نیروی انتظامی و اماکن اقدام به پلمب تمام چایخانه‌های اصفهان کردیم که موجب ۷۰ درصد تغییر شغل صاحبان چایخانه‌ها شد.

وی با اشاره به اینکه به حمایت استاندار برای برچیده شدن چایخانه‌ها نیاز داریم، ادامه داد: در صورتی که این هماهنگی بین مرکز بهداشت، نیروی انتظامی و دادگستری مثل گذشته نباشد امیدی به پیشگیری از اعتیاد نیست زیرا چایخانه‌ها خانه اول اعتیاد است.

حیدری بیان داشت: چایخانه ها به شرطی باز شود که شکل و شمایل آن تغییر کند و به جای اینکه محلی برای عرضه قلیان باشد، باید به مکانی برای ترویج نقالی، شاهنامه خوانی، شعرخوانی و محافل ادبی و سرگرم کننده در چایخانه ها، مراکز عمومی مانند پارک ها، خیابان ها و رستوران های سنتی مبدل شود و فضایی برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان باشد.

وی بیان داشت: بسته شدن چایخانه ها برای سومین بار، حمایت نکردن برخی مسئولان و دخالت بیجای یکسری دیگر از مسئولان و نماینده ها باعث شده علاوه بر باز شدن چندباره این اماکن، بدهکار این افراد هم باشیم، درحالی که هیچ چایخانه ای از نظر بهداشت مجوز ندارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: در ۸۸ درصد از موارد اعتیاد افراد از سیگار و قلیان شروع می شود.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 959756
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.