'خوآنگ' روز پنجشنبه در حاشیه دیدار با رئیس اتاق بازرگانی کاشان به خبرنگار ایرنا بیان کرد: خروج آمریکا از برجام بر آینده روابط تجاری شرکت های ایرانی و چینی اثری ندارد؛ راهبرد چین به رهبری 'شی جین پینگ' [رئیس جمهوری آن کشور] بر این امر استوار است که حجم مبادلات باید به سوی افزایش میل کند.
وی افزود: جاده ابریشم هزاران سال پیش ایجاد شد و از آن زمان تا کنون کشورهای ایران و چین رابطه تجاری نزدیکی داشتند که اعتقاد داریم باید این روابط ادامه یابد.
رئیس پاویون ایران در شانگهای بیان کرد: ایجاد جاده ابریشم جدید و ادامه روند گذشته به جد پیگیری می شود، گرچه روابط تجاری ایران و چین در دهه های گذشته نیز با مشکل خاصی رو به رو نبوده است.
او با اشاره به بیش از یک سال و نیم تلاش برای راه اندازی پاویون جمهوری اسلامی ایران و چین در منطقه آزاد تجاری شانگهای اضافه کرد: چند ماهی از فعالیت پاویون سپری شده و این سفر دو روزه جهت آشنایی بیشتر با فرهنگ، آداب و آئین های منطقه ای ایران صورت گرفت.
خوآنگ ادامه داد: پاویون شانگهای در هفت بخش کشاورزی، گردشگری، فرش و تابلو فرش، مواد غذایی، محصولات پتروشیمی، صنایع شیمایی، منابع معدنی و فناوری های نوین برای نمایش محصولات طراحی شده تا کمکی برای شرکت های ایرانی جهت ورود به بازار چین باشد.
وی در ادامه به سفر دو روزه خود به شهرستان کاشان اشاره کرد و گفت: این منطقه در زمینه پرورش گل محمدی، تولید گلاب، فرش و تابلو فرش شهرتی جهانی دارد و عرضه محصولات آن در سراسر جهان با استقبال زیادی رو به رو می شود که این سفر فرصتی مناسب برای آشنایی بیشتر با این ظرفیت ها بود.
رئیس پاویون ایران در شانگهای با اشاره به پیگیری رئیس اتاق بازرگانی کاشان برای راه اندازی این پاویون عنوان کرد: یک مرزعه کشت گل محمدی، یک کارگاه فراوری گلاب و پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان بازدید شد و تلاش می کنیم تا با دستاوردهای این سفر کمک کوچکی به صنایع کاشان داشته باشیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان نیز گفت: سهم ایران از بازار چین با وجود ظرفیت های بالای آن کشور باید به میزان قابل قبولی برسد و راه اندازی پاویونی در منطقه آزاد شانگهای فرصت خوبی برای پیگیری و تحقق این مهم است.
محمود تولایی افزود: پاویون جمهوری اسلامی ایران با عنوان نمایشگاه دائمی جهت ارائه محصولات صادراتی ایران هم اکنون نمونه هایی در زمینه های صنایع دستی، مواد خوراکی مانند خشکبار، گردشگری، فرش و تابلو فرش، فناوری های نوین و سنگ را به نمایش گذاشته است.
وی بیان کرد: پاویون هنوز مرحله های نخستین فعالیتش را سپری می کند و نیازمند حمایت بیشتر و هماهنگی های لازم بین مسئولان ایران و چین در زمینه گواهی های بهداشتی، استانداردها و تائیدیه آزمایشگاه ها می باشد.
رئیس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق ایران ادامه داد: امیدواریم شرکت های مسئول پاویون شانگهای در این مسیر موفق شوند و ما نیز بتوانیم در چند سال آینده با برنامه ریزی سهم مناسبی از بازار چین را به خود اختصاص دهیم.
به گزارش ایرنا، پاویون جمهوری اسلامی ایران با مساحت پنج هزار و 400 متر در 60 غرفه اسفندماه 1396 در منطقه آزاد تجاری شانگهای کشور چین گشایش یافت و فروش و عرضه کالاهای ایرانی در حوزه های مختلف اقتصادی، تجاری، عمرانی و فناوری بدون پرداخت عوارض از جمله مزیت های آن است.
کشور چین بزرگترین وارد کننده و صادرکننده کالا پیش از تحریم‌های ظالمانه، در خلال آن و پس از امضای برجام محسوب می شود و در 10 سال گذشته نیز یکی از بزرگترین شریک های تجاری جمهوری اسلامی ایران بود.
به گفته حمیدرضا مومنیان معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان، تنها در این شهرستان بیش از یک هزار و 200 واحد تولیدی و صنعتی کوچک و بزرگ وجود دارد و فعالیت هشت شهرک و ناحیه صنعتی در منطقه (کاشان و آران و بیدگل) آن را به یکی از پنج قطب بزرگ تولید فرش ماشینی در جهان تبدیل کرده است.
شهرستان کاشان همچنین دارای 28 کارخانه صنعتی، یک هزار و 600 کارگاه سنتی و 12 واحد نیمه صنعتی فعال در زمینه تولید گلاب و عرقیات گیاهی می باشد.
کاشان با جمعیت 365 هزار نفر در فاصله نزدیک به 200 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.