مسئول کنترل کیفیت و بهبود روش‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز سه شنبه به ایرنا گفت: درجلسه هماهنگی اورژانس پیش ‌بیمارستانی و اورژانس بیمارستان‌های اصفهان ، سامانه فرماندهی عملیات اورژانس معرفی و نحوه دسترسی به سامانه و نرم افزار به آنها آموزش داده شد.
حیدرعلی رنجبر افزود: این اقدام که در راستای ایجاد آمادگی در مراکز درمانی برای پذیرش بیمار با روش جدید صورت گرفته است، افزایش کیفیت خدمات اورژانس و افزایش رضایتمندی در مردم را به همراه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: با به کارگیری این سامانه، پرونده تمام امدادخواهان به صورت الکترونیکی درآمده و مشخصات و شرح حال بیمار از لحظه حضور پرسنل اورژانس بر بالین وی در مراکز درمانی برای پزشک قابل مشاهده خواهد بود.
وی گفت: جلسه هماهنگی اورژانس پیش ‌بیمارستانی و اورژانس بیمارستان‌های اصفهان روز گذشته برای ایجاد آمادگی و راه‌اندازی اتوماسیون عملیاتی فوریت‌های پزشکی با حضور مسئولان اورژانس بیمارستانی ، مدیران مراکز درمانی و مسئولان فناوری اطلاعات بیمارستان‌ها اعم از دولتی، خصوصی و خیریه برگزار شد.
فوریت ‌های پزشکی استان اصفهان با برخورداری از 141 پایگاه شامل 71 پایگاه شهری، 69 پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، 15 اتاق فرمان و 824 نفر نیروی انسانی به صورت 24 ساعته در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به مصدومان و بیماران اورژانسی است.
ت/7135/ 6022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.