دکتر ابراهیم کوچکی روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا بیان کرد: قول هایی برای سرعت بخشی به ساخت بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) کاشان به رغم محدودیت ها داده شده، مبنی بر اینکه نیمی از اعتبار مورد نیاز را دولت برعهده بگیرد و نیمی دیگر از محل مشارکت های مردمی و نیکوکاران تامین شود.
وی افزود: 100 میلیارد ریال از مجموع 700 میلیارد ریال سهم نیکوکاران تا کنون تقبل شده و انتظار می رود برای تامین مبلغ باقیمانده، مردم کمک های خود را به شماره حساب جاری 1600149446 به شماره شبا 210180000000001600149446 نزد بانک تجارت مرکزی کاشان (کد شعبه 16000) واریز و در این کار نیک مشارکت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: ساخت بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) بزرگترین و مهمترین طرح موجود می باشد که ابتدا 280 تختخوابی بود اما با پیگیری های فراوان از وزارت بهداشت مجوز ساخت بیمارستانی با 350 تخت گرفته شد.
او اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه اعتبار 280 تخت را برای اجرای این طرح بیمارستانی در کاشان مصوب کرده بود که امید می رود اعتبار 70 تخت اضافه شده نیز به ردیف این بودجه افزوده شود.
کوچکی عنوان کرد: ساخت بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) با توجه به قرار گرفتن این منطقه در محور ترانزیت شمال- جنوب کشور ضروری است و از این رو با اضافه شدن 6 هکتار زمین دیگر، مساحت آن هم اکنون به 10 هکتار افزایش یافته است.
او طراحی اتاق های این بیمارستان را 2 تخت و یک تختخوابی عنوان کرد و گفت: قرار شده تا در قالب این طرح، ساختمانی با زیربنای 36 هزار مترمربع ساخته شود اما منابع مالی وزارت بهداشت محدود می باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: هم اکنون تنها بیمارستان شهید بهشتی مردم شهرستان های آران و بیدگل، اردستان، دلیجان، کاشان و نطنز را زیر پوشش دارد و در مواردی شهرستان های خمین، گلپایگان و نائین نیز از خدمات آن بهره مند می شوند.
به گزارش ایرنا، جمعیت افزون بر 465 هزار نفری شهرستان های کاشان و آران و بیدگل زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارند.
کاشان در فاصله 200 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
6136/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.