یک نماینده مجلس گفت: هر یک لیتر که از زاینده رود به باغ‌های اطراف می‌رود، از آب آشامیدن اصفهان کسر می‌شود و اکنون نیز به خاطر فشار جهاد کشاورزی اراده‌ای برای حل موضوع نمی‌بینیم. اما آیا باغات مهم‌تر است یا تامین آب آشامیدنی اصفهان؟

حیدرعلی عابدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره وضعیت آب استان اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر از نظر محاسبات آب آشامیدنی اصفهان در حاشیه زاینده رود به باغ‌های کشاورزان پمپاژ می‌شود، تا این ساعت هیچ اقدامی برای جلوگیری از آن نشده و پیگیری‌های ما نیز جواب نداده است،  اگر همین رویه پیش برود مسلما برای تامین آب آشامیدنی مردم با مشکل  مواجه می‌شویم.

وی با اشاره به نیاز آبی استان افزود: حدود 300 میلیون متر مکعب آب آشامیدنی، صنعت 80 میلیون متر مکعب، نیاز کشاورز غرب اصفهان 400 میلیون متر مکعب، شرق استان 400 میلیون متر مکعب و تالاب گاوخونی 170 میلیون متر مکعب است که از مجموع این میزان آب در خوشبینانه ترین حالت حدود 400 میلیون متر مکعب آب در اثر ذوب شدن برف در سرچشمه‌های زاینده رود تا پاییز حاصل می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قبلا قرار بود طوری برنامه ریزی شود که 700 میلیون متر مکعب آب وارد مخازن شود که 200 میلیون متر مکعب نیز بر ای کشت پاییزه شرق اصفهان باقی بماند ولی آنقدر وضعیت بد است که از همین میزان 400 میلیون متر مکعب هر یک لیتر که از زاینده رود به باغ‌های اطراف می‌رود، از آب آشامیدن اصفهان کسر می‌شود و اکنون نیز به خاطر فشار جهاد کشاورزی اراده‌ای برای حل موضوع نمی‌بینیم. اما آیا باغات مهم‌تر است یا تامین آب آشامیدنی اصفهان؟ 

وی با تاکید بر اینکه ابتدا باید نیاز آب آشامیدنی اصفهان را در نظر بگیرند و مازاد آن را به کشاورزان بدهند، درباره انتقال آب به استان نیز گفت: انتقال آب از تمام برنامه‌ها متوقف شده و اکنون استان به شدت با بحران مواجه است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.