به گزارش ایرنا، از مجموع 60 مقاله ارسال شده به این همایش ، به هفت مقاله برتر جایزه اهدا و از سه عکاس اصفهانی فعال در حوزه کارآفرینی تجلیل شد.
مدیرکل امور بانوان مجمع جهانی تقریب مذاهب در این مراسم گفت: زنان همواره نقش اساسی در همه حوزه ها بویژه اقتصاد جامعه داشته اند.
عفت شریعتی افزود: همچنان که در صدر اسلام نیز زنان نقش ویژه ای در اقتصاد داشته اند که نمونه بارز آن حضرت خدیجه (س) است که بواسطه فعالیت های اقتصادی خود نقش شاخصی در پی ریزی و توسعه اسلام داشت.
وی خاطرنشان کرد: در عصر حاضر نیز کشور ما برای دستیابی به توسعه پایدار و پیشرفت اقتصادی باید از نیروی زنان جامعه بهره ببرد.
معاون امور بانوان اتاق بازرگانی استان اصفهان نیز در این همایش گفت: توانمندسازی زنان و کارآفرینی رویکردهای جهانی است که ما نیز باید در این دو راه مهم گام های اساسی برداریم.
زهرا اخوان نسب افزود: برگزاری این همایش و برنامه های دیگری از این دست می تواند گام موثری در این مسیر باشد.
وی اضافه کرد: مهمترین مساله برای دستیابی به جایگاه واقعی زنان در همه عرصه ها در کشور ما این است که زنان ما به خودباوری برسند و توانمندی های بالقوه خود را فعلیت بخشند.
به گزارش ایرنا، این همایش با شعار ' زنان هم پیمانان توسعه و برکت اقتصادی' با هدف معرفی بانوان کارآفرین و تبادل تجارب آنان به عنوان الگوهای موفق در سطح ملی و فراملی و ایجاد بستر مناسب برای توسعه همکاری اقتصادی بانوان در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی برگزار شد.
همچنین ترویج و توسعه فرهنگ نقش آفرینی بانوان، مشارکت همه جانبه در حوزه های مختلف و استفاده بهینه از توانمندی های آنها برای دستیابی به توسعه پایدار، ترغیب به ایجاد شبکه های اطلاعاتی و ارتباطی بین بانوان کارآفرین در فعالیت های اقتصادی در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی و کمک به پیوند منطقی و متناسب بین کارآفرینان با دولت، بانک ها و سایر ذی نفعان از دیگر اهداف برگزاری این همایش بود.
محورهای دومین همایش ملی ' جایگاه زنان درکارآفرینی وتوسعه پایدار در اصفهان'، زن،اقتصاد و توسعه پایدار، زن، سیاست، فرهنگ،اجتماع و توسعه پایدار و زن، محیط زیست و توسعه پایدار است.
اولین همایش ملی 'جایگاه زنان درکارآفرینی وتوسعه پایدار' با رویکرد نقش زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی سال گذشته در اصفهان برگزار شده بود.
براساس آخرین سرشماری نفوس، از جمعیت حدود پنج میلیون و 200 هزار نفری استان اصفهان حدود 2 میلیون و 560 هزار نفر را زنان تشکیل می دهد.
برمبنای یک تحقیق علمی، بیش از 11 درصد زنان ایران از نظر اقتصادی فعال هستند که 44 درصد فعالیت آنها در زمینه تولیدی و 56 درصد در زمینه خدماتی فعالیت دارند.
همچنین بیش از 65 درصد آمار جمعیتی ورود به دانشگاههای کشور را زنان تشکیل می دهد.
ت/7153/ 6022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.