دکتر مسعود دهقانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بر اساس آئین نامه مصوب دولت دانشگاه ها در چارچوب برنامه توسعه مکلف هستند نسبت به یکپارچه سازی مرکزهای ارتباطات رادیویی و پذیرش سامانه ای خدمات گیرندگان از 115 را در شهرستان های با فاصله کمتر از 40 کیلومتر تا شهرستان دارای دانشگاه علوم پزشکی تجمیع کنند.
وی افزود: دستور کار اصلی در گام بعدی یکپارچه سازی شماره های امدادی است که از طریق تجمیع سازمان های آتش نشانی، هلال احمر و پلیس 110 برای جلوگیری از سردرگمی مردم، کاهش اتلاف وقت و به اشتراک گذاشتن همه ظرفیت های موجود به زودی اجرایی خواهد شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با اشاره به تجمیع خدمات امدادی هلال احمر کاشان و آران و بیدگل در مرکز پاسخگویی امداد 112 استان اصفهان بیان کرد: مزیت اجرای این طرح کاهش هزینه ها، استفاده شهرستان های کم توان و غیر برخوردار از امکانات پیشرفته تر شهرهای بزرگ و مرکز استان ها، استفاده از ظرفیت متخصصان دیگر استان ها برای مشاوره های پزشکی از طریق سامانه است.
او اضافه کرد: یکسان سازی تجهیزات و مهارت نیروی انسانی با یکپارچگی مدیریت و توانمندسازی نیروهای امدادی، ارتقای توان آموزشی و افزایش توان مدیریت در زمان بروز حادثه های احتمالی از دیگر مزیت های اجرای این طرح تجمیع می باشد.
دهقانی عنوان کرد: شهرستان آران و بیدگل هم اکنون پنج دستگاه آمبولانس دارد که با اجرای این طرح، کاشان و آران و بیدگل در مجموع از 20 پایگاه فعال فوریت های پزشکی، 40 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، 160 نفر نیروی کارشناس فوریت پزشکی و 70 دستگاه آمبولانس مرکزهای بهداشتی و درمانی خصوصی و غیردولتی برخوردار خواهند شد.
شهرستان آران و بیدگل هم اکنون دارای 2 پایگاه شهری و سه پایگاه جاده ای در ابوزیدآباد، نوش آباد و سفید شهر می باشد.
این شهرستان با جمعیت افزون بر 103 هزار نفر در فاصله نزدیک به 6 کیلومتری کاشان و 215 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
7472/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.