به گزارش ایرنا، ' سعید صادقی ' روز چهارشنبه در مراسم آغاز به کار سومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی ' بازی‌ های رایانه ‌ای، فرصت ها و چالش ها ' در دانشگاه اصفهان افزود: صنعت بازی های رایانه ای نقش بسزایی در رشد و توسعه پایدار و ایجاد اشتغال دارد و می توان از این فرصت برای تولید ثروت ملی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی نقش بسزایی در این زمینه دارند، اظهار کرد: اگر به این صنعت سودآور توجه نشود می تواند در آینده به تهدیدهایی مانند جنگ نرم و آسیب های اجتماعی تبدیل شود.
صادقی با اشاره به اینکه بازی های رایانه ای در حال نزدیک شدن به یکی از پنج صنعت درآمد زای دنیا هستند، گفت: تعداد بالای کاربران آن نیز نشان می دهد که این میل و نیاز در بیشتر مردم وجود دارد.
وی افزود: بنابر این ما به جای اینکه از آسیب های احتمالی اجتماعی یا روانی بازی های رایانه ای هراس داشته باشیم باید به دنبال استفاده از فرصت های آن باشیم و این صنعت را در کشور درآمدزا کنیم.
مدیر کل حوزه استاندار اصفهان با بیان اینکه امروزه از بازی های رایانه ای در جهت تسهیل و ارتقای رشد و تکامل ذهنی، حوزه های درمانی، عصب شناختی و زیست شناختی استفاده می شود، تصریح کرد: بازی های رایانه ای منجر به تسریع در رشد شناختی، نقش بندی جنسیتی و هویت یابی بویژه در کودکان و نوجوانان می شود.
وی با تاکید بر ارائه آموزش های لازم درباره صنعت بازی های رایانه ای از جمله برای کاربران آن، گفت: بازی های رایانه ای در فرهنگ سازی و آموزش قانونمداری، مصرف بهینه انرژی، حقوق شهروندی و مسائل معنوی کاربرد بسیاری دارند.
صادقی به برخی نگرانی های خانواده ها اشاره کرد و گفت: اگر آموزش های لازم بویژه درباره روان شناختی، مهارت های زندگی و ارتباطات بین فردی ارائه نشود ممکن است این موضوع به چالش تبدیل شود.
دبیر کنفرانس بازی های رایانه ای نیز در این مراسم با اشاره به اینکه دانشگاه اصفهان از سال 92 بطور جدی به موضوع بازی های رایانه ای پرداخته است، گفت: این دانشگاه در حال تدوین رشته تحصیلی بازی سازی رایانه ای و همچنین تشکیل انجمن علمی بازی های رایانه ای ایران است.
' جواد راستی ' با بیان اینکه نخستین دوره کنفرانس بازی های رایانه ای سال 94 در دانشگاه اصفهان برگزار شد، افزود: در هر دوره تاکنون حدود 140 مقاله به دبیرخانه کنفرانس رسیده است.
وی با اشاره به همکاری حدود 200 استاد دانشگاه خارجی و داخلی با این کنفرانس، تصریح کرد: این شبکه پژوهشی درباره بازی های رایانه ای در کشور بی نظیر است.
' رسول رکنی زاده ' معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه اصفهان نیز در این مراسم بر نقش بازی های رایانه ای در تفکر خلاقانه و منطقی تاکید کرد و گفت: محتواسازی در تولید بازی های رایانه ای نیز اهمیت بسزایی دارد که باید در کشورمان به آن بیشتر پرداخته شود.
سومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی ' بازی‌های رایانه ‌ای، فرصت ها و چالش ها' امروز چهارشنبه در دانشگاه اصفهان آغاز شد و تا 27 بهمن ادامه دارد.
در نخستین روز کنفرانس بازی‌های رایانه‌ ای، 'یورگیس یاناکاکیس' (Georgios Yannakakis) پژوهشگر هوش مصنوعی گیم از یونان و پروفسور 'توبیاس گریتمایر' (Tobias Greitemeyer) استاد روانشناسی بازی‌های رایانه‌ای از اتریش سخنرانی کردند.
ماراتون بازی سازی، پنل بازی‌های رایانه‌ای و کودکان، رونمایی از سرفصل‌های رشته کارشناسی بازی‌ سازی و کارگاه های آموزشی از دیگر برنامه های این کنفرانس سه روزه است.
بازی‌های رایانه ‌ای، هنر هشتم دنیای امروز است که با بهره‌گیری از عناصر روانشناسی، جامعه ‌شناسی، هنری و فنی به‌عنوان یک رسانه, صنعت، هنر جایگاه خود را تثبیت کرده و در جایگاه رسانه‌ای مؤثر، فراگیر و صنعتی ثروت‌آفرین و سودآور قرار گرفته است.
گردش مالی این صنعت در سال 2016 حدود 90 میلیارد دلار در دنیا و 270 میلیون دلار در ایران تخمین زده شده است.
ایران حدود 23 میلیون کاربر بازی های رایانه ای دارد و از نظر گردش مالی در منطقه رتبه سوم و در دنیا رتبه هجدهم را دارد.
ت/3011 / 2093 ** خبرنگار: آسیه معینی ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.