نیازعلی علایی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این رشد قابل توجه مرهون اندیشه مدیریت شهرستان در این سال ها بوده است که همواره آموزش و پرورش را در اولویت امور قرار داده اند که امیدواریم بتوانیم در جذب و تخصیص حداکثری این اعتبارات موفق عمل کنیم.
وی در عین حال گفت : 17 مدرسه فرسوده در شهرستان وجود دارد که احتیاج به نوسازی، مقاوم سازی و یا احداث مجدد دارند.
وی همچنین از تکمیل چند طرح عمرانی نیز خبر داد و گفت: مدرسه خیرساز روستای حصور، مدرسه روستای نهرخلج، مدرسه محله 600 پلاک و مدرسه خیرساز طلاکوب واقع در بلوار صیاد شیرازی شهر داران تکمیل و آماده بهره برداری است.
علایی گفت: بهره برداری از طرح آبیاری تحت فشار 80 هکتار از زمین های کشاورزی هنرستان سروش ، دیوارکشی تعدادی از مدارس، آسفالت بیش از پنج هزارمتر از حیاط مدارس و ایزوگام پنج هزار متر از پشت بام های مدارس نیز از دیگر طرح های عمرانی بوده است.
علایی همچنین کمبود نیرو در بخش آموزش فنی حرفه ای را یکی دیگر از مشکلات آموزش و پرورش شهرستان بیان کرد و افزود: در این خصوص اعلام نیاز شده و مقرر شد از طریق به کار گیری نیروهای حق التدریس مشکل کمبود نیرو برطرف شود.
مدیر آموزش و پرورش فریدن با بیان این که شعار ویژه و اختصاصی آموزش و پرورش شهرستان در سال جدید' عاشقانه به سوی نماز بشتابیم' است، گفت: در این راستا نمازخانه های مدارس شهید عبدالهی شهر دامنه و محله آشجرد و نیز روستای ازونبلاغ، نیز مورد بهره برداری قرار گرفته است.
علایی از کسب رتبه عالی آموزش و پرورش فریدن در استان در بخش پروژه مهر و نیز کسب رتبه برتر در فعالیت های بهداشت روان خبر داد.
وی کسب رتبه برتر استانی توسط گروه های درسی شهرستان در رشته های علوم اجتماعی، علوم تجربی، هنر و مشاوره، کسب عنوان قهرمانی کشور در مسابقات علمی تخصصی دبیران ورزش استان اصفهان، کسب مقام استانی در بخش ارزیابی پرسش مهر ، کسب رتبه اول استانی در بخش داستان نویسی مسابقات پرسش مهر، انتخاب کانون شهید رجایی داران به عنوان کانون برگزیده استانی، و کسب 12 رتبه زیر هزار در کنکور سراسری و فنی حرفه ای توسط دانش آموزان را از دیگر موفقیت های حوزه آموزش و پرورش شهرستان در 6 ماهه نخست سال جاری برشمرد.
علایی به آغاز هفته شوراهای آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: این نهاد همواره نیازمند هم افزایی و استفاده از خرد جمعی در راستای اعتلای خود بوده است.
وی با بیان این که آموزش و پرورش اصلی ترین نهاد اجتماعی، کانون انتشار دانایی و مقدمه توانایی است، افزود: بسیاری از پیشرفت های آموزش و پرورش به دلیل ارتباط پیوسته و زنجیره ای با خانواده هاست.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی 96-97، 9 هزار دانش آموز در 90 آموزشگاه با 401 کلاس در فریدن به تحصیل می پردازند.
شهرستان فریدن با جمعیت بیش از 49 هزار نفر در 140 کیلومتری غرب استان واقع است.
9861 / 6022 خبرنگار: فاطمه زمانی - انتشار دهنده : عمادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.