به گزارش ایرنا، 'حمیدرضا جانباز' عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نطنز افزود: شرکت مهندسی آب و فاضلاب، آمادگی اجرای طرح های تصفیه فاضلاب به منظور توسعه تصفیه خانه های محلی را دارد.
وی با بیان اینکه در این زمینه منبع مالی در اختیار شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور وجود ندارد، افزود: هزینه اصلاح شبکه آب آشامیدنی از محل اعتبارات استانی تامین می شود.
معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: انتظار می رود نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بررسی لایحه بودجه سال 1397 برای افزایش اعتبارات آبرسانی روستایی و ارتقای کیفیت آن در کمیسیون ها و صحن علنی مجلس تلاش کنند.
وی در ادامه به سفر چهارسال پیش خود به شهرستان نطنز اشاره کرد و افزود: آب آشامیدنی و ایجاد شبکه فاضلاب، نگرانی مشترک مردم و مسئولان این شهرستان بود که این نگرانی با برگزاری جلسه های هماهنگی در فرمانداری نطنز و سرعت بخشی به نصب انشعاب های آب و فاضلاب در شهر نظنز پس از سه سال برطرف شد.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به مشکل کمبود آب و بروز خشکسالی در بیشتر مناطق کشور از هموطنان خواست با صرفه جویی در مصرف آب به حفظ منابع آبی کشور کمک کنند.
نماینده نطنز و بخش قمصر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: سایر نقاط شهری از جمله بادرود، قمصر، جوشقان و حتی روستای تاریخی ابیانه مشکل شبکه فاضلاب دارند که انتظار می‌رود اقدام لازم برای اجرای شبکه فاضلاب در این شهرها انجام شود.
'مرتضی صفاری نطنزی' اضافه کرد: خشکسالی و افت سطح آب های زیرزمینی موجب مزه بد و سختی زیاد آب آشامیدنی شهرستان نطنز و بخش قمصر شده و احداث تصفیه خانه های آب آشامیدنی ضروری است.
وی بیان کرد: دفع فاضلاب مجتمع ۸۳۲ واحدی مسکن مهر نطنز به دلیل قرار گرفتن بر روی یک بستر سخت کوهستانی منجر به پر شدن چاه های فاضلاب و جاری شدن آن در خیابان شده بود که از نظر بهداشتی هم سلامت مردم را به خطر می انداخت.
نماینده نطنز و بخش قمصر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با اجرای طرح تصفیه خانه مجتمع یاد شده، سلامت شهروندان تامین می شود.
طرح های آب و فاضلاب شهرستان نطنز با اعتباری بالغ بر 66.5 میلیارد ریال طی آئینی با حضورمعاون وزیر نیرو و جمعی از مسئولان شهرستانی روز چهارشنبه افتتاح شد که مهمترین آن پکیج تصفیه خانه مجتمع 832 واحدی مسکن مهر شهر نطنز با امکان پوشش سه هزار و 500 نفر و ظرفیت تصفیه 630 مترمکعب در شبانه روز است.
این تصفیه خانه به روش لجن فعال با فرآیند A2O طراحی شده و محل مصرف پساب آن نیز تغذیه آبخوان و آبیاری فضای سبز است.
همچنین ساختمان هوادهی در حدفاصل چاه‌های رحمت‌آباد و ایستگاه پمپاژ شجاع‌آباد این شهرستان تجهیز و راه اندازی شد.
تعداد پنج هزار مشترک برخوردار در شهر نطنز و روستاهای کندز و ریسه وجود دارد و نزدیک به 95 درصد آب آشامیدنی سالم می باشد.
هفت روستا در شهرستان نطنز همچنان به صورت سیار آبرسانی می شود؛ این شهرستان با بیش از 47 هزار نفر جمعیت در فاصله 125 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
7430/8123 / 2093 ** خبرنگار: رحمت الله کاملی بادی** انتشار دهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.