'محمدرضا اسدی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد: منابع آبی دشت کاشان روز به روز با تهدیدی جدی روبرو می شود و مدیریت تامین آب دیگر پاسخگوی نیازهای آینده نیست.
وی میانگین بارندگی کشور را 250 میلی متر و در کاشان 110 میلی متر عنوان کرد و افزود: بحران کمی آبی حدود 10 سال است که باب شده زیرا مدیران گذشته دیدگاه تامین آب داشتند و تنها طی این چند سال مدیریت به سوی تقاضا و مصرف گرایش یافت، در حالی که کارشناسان از سه دهه گذشته نسبت به بروز این بحران هشدار دادند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان بیان کرد: میانگین مصرف آب آشامیدنی در کاشان 6 درصد است که گرچه نسبت به میانگین مصرف بخش کشاورزی پائین می باشد اما همچنان به دلیل فرآیندهای تصفیه آب مهم است.
او اضافه کرد: مصرف آب آشامیدنی با نقش آفرینی رسانه ها و اعمال شیوه های بهینه مصرف پنج درصد کاهش یافته که در صورت فقدان توجه به اطلاع رسانی، 10 درصد استحصال از سفره های زیر زمینی و پنج درصد به مصرف افزوده می شد.
اسدی میانگین بارش های کاشان را نزدیک به یک ششم میانگین جهانی عنوان کرد و گفت: دولت در ارائه تسهیلات به کشاورزان برای استفاده از شیوه های نوین آبیاری اقدام های خوبی داشته و کشاورزان نیز به بحران کمبود آب واقف بوده و راهکارهای جایگزین در مصرف بهینه آب را پیگیری می کنند.
آب آشامیدنی منطقه کاشان با انتقال افزون بر 350 لیتر بر ثانیه از زاینده رود و 80 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق با میزان آبدهی 2 تا 20 لیتر برثانیه در سال تامین می شود.
ساکنان 11 شهر در محدوده آران و بیدگل و کاشان زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب شهرستان کاشان هستند.
خبرنگار: یوسف صائب ** انتشاردهنده: محمد ملا حمزه زاده
6136/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.