در این مطلب می خوانیم: صادرات فولاد ایران به کشورهای مطرح اروپایی مهر تاییدی است برای کیفیت و استاندارد مناسب انواع محصولات فولادی که به وسیله فولادسازان کشور تولید می شود. تولید فولاد رقابتی نیازمند شاخص های مختلفی است که در گام نخست مهم ترین و اصلی ترین مولفه تولید براساس استانداردهای جهانی و عرضه محصولات کیفی به بازار است. به گفته کارشناسان، واحدهای بزرگ و کوچک تولید فولاد تمامی محصولات فولادی را مطابق با استانداردهای روز دنیا تولید می کنند و افزایش میزان صادرات توسط فولاد سازان و از طرفی هم اشتیاق خارجی ها برای افزایش میزان خرید از برخی شرکت های بزرگ فولادسازی در سال های اخیر گواهی بر این ادعاست.
در ادامه این مطلب عنوان شده است: سال گذشته بود که شرکت مارچگالیای ایتالیا که به عنوان بزرگ‌ترین توزیع کننده فولاد در اروپا شناخته می شود، از شرکت فولاد مبارکه اصفهان درخواست کرد تا سهمیه خرید این شرکت ایتالیایی از سوی این شرکت فولادی افزایش پیدا کند. درخواست افزایش سهمیه خرید شرکت مارچگالیای ایتالیا از مجتمع فولاد مبارکه اصفهان که منجر به امضای توافقنامه این تولیدکننده فولاد کشور با ایتالیایی‌ها شد، نشان از تولیدات کیفی فولادسازان ایران می دهد؛ تا جایی که بزرگ‌ترین توزیع کننده فولاد در اروپا با اطمینان از برند( نشان) فولاد ایرانی و آگاهی از تولید فولاد براساس استانداردهای روز دنیا تقاضای افزایش خرید از بزرگ‌ترین فولادساز ایران را دارد.
این روزنامه در ادامه گزارش به نقل از 'نیره پیروزبخت' رئیس سازمان ملی استاندارد ایران نوشت: تولید فولاد در ایران با استانداردهای نوین جهانی مطابقت دارد و به جرئت می توان گفت فولاد تولید ایران از فولادهای بسیار باکیفیت در جهان است، برخورداری از استاندارد کیفی عاملی مهم برای افزایش ظرفیت های صادراتی فولاد است و با توجه به ظرفیت های فولادسازی و وجود شش مولفه زنجیره فولاد از سنگ آهن تا تولید فولاد و محصولات فولادی در کشور، کمیته فنی فولاد سازمان جهانی استاندارد از کمیته های مهم به حساب می آید.
ادامه مطلب به نقل از وی حاکیست: زمانی که کشورهای در حال توسعه تمایل دارند به سمت بهینه‌کردن کیفیت فولاد حرکت کنند، مجبور ند در ترکیب شیمیایی تغییراتی ایجاد کنند که این تغییرات، گران‌قیمت بوده و روی قیمت‌تمام شده فولاد اثرگذار است.پیروزبخت با بیان اینکه تصمیم‌گیری‌هایی که در کمیته فنی فولاد سازمان جهانی استاندارد می‌شود، برای فولادسازی بسیار مهم است، گفت چند طرح را برای ترکیبات شیمیایی فولاد که در آن کشورهای ایران، سوئد، ژاپن، چین و فرانسه حضور دارند، پیشنهاد کرده ایم که پس از بررسی‌های لازم برای تدوین آن اقدام خواهیم کرد.
در ادامه گزارش افزوده شده است: ایران در تولید فولاد دارای جایگاه بین‌المللی است، در سال 2010 ایران در زمینه تولید فولاد در مقام هفدهم قرار داشته و در شرایط حاضر ایران چهاردهمین فولادساز جهان شناخته می شود، صنعت فولاد در کنار افزایش کیفی محصولات ، همواره ارتقای کیفیت را نیز مدنظرقرار داده، در حال حاضر شاهد این موضوع هستیم که بسیاری از واحدهای تولید فولاد نیز از روش های سنتی تولید فاصله گرفته و در قالب واحدهای کوچک و متوسط به تولید محصولات فولادی خاص و دارای ارزش افزوده بالا مشغول هستند و به باور کارشناسان فولادی نیز فناوری‌هایی که در این واحدهای مورد استفاده قرار می گیرد، مطابق با استانداردهای روز دنیا برای تولید و صادرات به کشورهای هدف است.
در ادامه این مطلب به نقل از 'عزیزقنواتی' مدیرعامل فولاد امیرکبیر کاشان می خوانیم: فولاد ایران از لحاظ استاندارد در جایگاه مناسبی قرار دارد؛ محصولات فولادی ایران به کشورهای مختلفی صادر می شود و میزان صادرات فولاد به کشورهای خارجی نشان دهنده تولید فولاد با استانداردهای جهانی است، کیفیت فولاد به دوعامل بستگی دارد: نخست فرایند تولید و نکته بعدی مرغوبیت مواد اولیه است؛ بنابراین تجهیزات مورد استفاده در واحدهای تولید فولاد و نوع فناوری موجود در کارخانه‌های فولادی در کیفیت این کالای استراتژیک تاثیرگذار است.
در ادامه گزارش به نقل از وی اضافه شده است: این موضوع که تولید فولاد ازلحاظ استاندارد در واحدهای بزرگ تولید فولاد با واحدهای کوچک تولید فولاد متفاوت است، درست نیست؛ زیرا فولادی که در ایران تولید می شود، چه در واحدهای کوچک با ظرفیت پایین و چه در واحدهای بزرگ باید مطابق با استانداردهای روزدنیا تولید شود. کیفیت فولاد تحت تاثیر روش هایی که در کارخانه های فولاد تولید می شود متفاوت است، در حال حاضر تولید فولاد به دو روش استفاده از کوره‌های قوس الکتریکی و روش احیا مستقیم تولید می شود.
این روزنامه به نقل از وی نوشت: تولید فولاد در کوره های قوس الکتریکی از لحاظ کیفیت مناسب‌تر از تولید فولاد در کوره های القایی است؛ کوره‌های القایی فقط برای تولید برخی از محصولات و در حجم اندک است و تولید شمش یا میلگرد در کوره‌های القایی از لحاظ استاندارد و کیفیت در سطح مناسبی نیست، استاندارد فولاد چه در بحث فولادهای ساختمانی و چه در بخش تولید فولادهای خاص و آلیاژی مناسب است و تمامی محصولات فولادی مطابق با استانداردهای جهانی تولید می شود.
گ / 6020 / 6022 خبرنگار: علیرضا حکیمیان - انتشار: عمادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.