به گزارش ایرنا، این نیروگاه خورشیدی که روز سه شنبه در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان به بهره برداری رسید توانایی تولید سالانه 210 هزار کیلووات ساعت برق را دارد.
این نیروگاه خورشیدی با سرمایه گذاری یک شرکت صنعتی فعال در زمینه برق و انرژی و با همکاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ساخته شده است.
براساس اعلام روابط عمومی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، این نیروگاه از 322 عدد پنل خورشیدی 310 وات و 2 عدد اینورتر 50 کیلو وات ساخته شده است که با راه‌اندازی آن از انتشار و تولید 150هزار کیلوگرم دی اکسید کربن در سال جلوگیری خواهد شد.
در نیروگاه خورشیدی با به کارگیری سلول های فتو ولتاییک (خورشیدی)، تولید مستقیم الکتریسیته از تابش خورشید امکانپذیر می شود.
وقتی نور خورشید به یک سلول فتوولتاییک می تابد، بین دو الکترود منفی و مثبت اختلاف پتانسیل بوجود می آید و موجب جاری شدن جریان الکتریسته بین آنها می شود.
وجود سالیانه بیش از 300 روز آفتابی، مناطق بادخیز، دامداری های زیاد و سیستم جمع آوری زباله مکانیزه، استان اصفهان را مستعد گسترش انواع انرژی های تجدید پذیر کرده است.
برنامه کلان جمهوری اسلامی ایران استفاده بهینه از منابع انرژی های فسیلی و ارتقای میزان بهره برداری از منابع متنوع انرژی های تجدیدپذیر برای تامین بخشی از نیاز روزافزون انرژی کشور به شمار می رود.
استان اصفهان از شرایط مناسبی برای تولید برق توسط نیروگاه های خورشیدی برخوردار است.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با هدف توسعه مبتنی بر دانایی و به عنوان اولین سازمان موسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور، تلاش می‌ کند تا با ایجاد بستری مناسب برای توسعه فعالیت شرکت‌ های دانش‌ بنیان، زمینه لازم را برای تجاری ‌سازی دستاوردهای آن‌ها و جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی فراهم آورد.
در حال حاضر بیش از 480 شرکت و موسسه فناور در این شهرک مشغول به فعالیت هستند.
2093 ** خبرنگار و انتشاردهنده : اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.