فاینانس به معنی تأمین منابع مالی طرح‌های تولیدی توسط مؤسسات مالی نظیر بانک‌هاست که علی‌الاصول بازپرداخت آن‌ها به اعتباردهنده توسط شرکت‌های بیمه اعتبار صادرات تضمین و تأمین ‌شده است.
به گزارش ایرنا، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان قطارشهری اصفهان و حومه، روز چهارشنبه به نقل از رسول زرگرپور، افزود: برای خط دوم قطار شهری اصفهان، شورای شهر یکهزار و 500 میلیارد تومان منابع مالی پیش ‌بینی کرده و دولت نیز آماده ایجاد فاینانس 600 میلیون دلاری خارجی برای این خط است.
وی که در جلسه شورای سازمان قطار شهری اصفهان سخن می گفت با تاکید بر اینکه طی یکماه آینده باید پیشنهادهای لازم برای جذب فاینانس خارجی اعلام شود، افزود: این پیشنهادها باید برای تصمیم گیری و تصویب به شورای اقتصاد ارسال گردد.
وی همچنین اظهارکرد: تا پایان شهریور امسال مسیر شرقی خط یک قطار شهری اصفهان کامل خواهد شد و تا پایان اسفند سال جاری خط یک قطار شهری اصفهان با تجهیزات، امکانات و ایستگاه ها بطور کامل به بهره برداری می رسد.
استاندار اصفهان با بیان اینکه تا سه هفته آینده مرحله سوم خط یک قطارشهری اصفهان نیز بصورت آزمایشی آماده مسافرگیری خواهد شد، افزود: تمام مراحل ایمنی و استانداردها با رعایت کلیه قوانین و ضوابط برای مسافرگیری آزمایشی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت توجه به تکمیل خطوط قطارشهری اصفهان اظهارکرد: پروژه قطارشهری اصفهان یکی از اصلی ‌ترین، حیاتی ‌ترین و زیست محیطی ترین پروژه های این کلانشهر به شمار می آید که طی چهار سال گذشته پیگیری های اساسی صورت گرفته و به نتایج عملی نیز رسیده است.
زرگرپور به وضعیت خط 2 قطارشهری اصفهان اشاره کرد و افزود: طراحی های این خط بطور کامل انجام شده و در برخی از قطعات، پیمانکار مشخص و در برخی دیگر مناقصات در حال انجام است.
استاندار اصفهان تکمیل هرچه سریعتر مطالعات این خط را خواستار شد تا برنامه زمانبندی برای عملیات اجرایی انجام شود.
وی اظهارکرد: از مدیریت شهری در دوره پنجم انتظار می رود که اهمیت و اولویتی را که مدیریت استان و مدیریت شهری در دوره چهارم به این طرح حیاتی داشته اند ادامه دهند و برنامه های زمانبندی و اجرایی این پروژه را با قوت پیگیری کنند.
در این جلسه پس از گزارش کمیته مالی سازمان قطار شهری صورت های مالی تفریغ بودجه سال 95 به تصویب رسید.
به گزارش ایرنا، طراحی اولیه خطوط اولویت دار قطارشهری اصفهان از سال 1375 تا 1377 انجام شد.
طرح نهایی خط یک قطار شهری اصفهان ( شمال به جنوب ) به طول 12.5کیلومتر در سال 1380 مصوب و عملیات ساخت تونل آن آغاز شد.
با اضافه شدن مسیر خیابان کاوه به قدس به طول 7.7 کیلومتر اینک خط اول قطار شهری اصفهان از شمال غرب تا جنوب به طول 20.12 کیلومتر در دست احداث است.
بخش نخست قطار شهری اصفهان از شهرک قدس تا میدان شهدا بطول 11کیلومتر با 10 ایستگاه از جمله ایستگاه های قدس، بهارستان، گلستان، شهید مفتح، شهید علیخانی، جابر و کاوه پس از 14 سال در مهرماه سال 1394افتتاح شد.
مرحله دوم خط قطارشهری اصفهان حد فاصل میدان شهدا تا چهار راه تختی این شهر از جمله طرح های حائز اهمیت برای شهروندان اصفهانی است که 12 آبان سال گذشته ( 1395 ) در مراسمی با حضور معاون اول رئیس جمهوری به بهره برداری رسید.
مرحله اول خط دوم قطار شهری اصفهان نیز از میدان زینبیه تا میدان امام علی(ع) و مرحله دوم آن از میدان امام علی(ع) تا ایستگاه مدرس است.
خط دو قطار شهری اصفهان به مسافت 23.5 کیلومتر و با 22 ایستگاه قرار است شهرک امام حسین(ع) در شمال شرق اصفهان را پس از گذر از مرکز این کلانشهر به میدان شهدای خمینی شهر متصل کند.
باتوجه ترافیک سنگین و شدت آلودگی کلانشهر اصفهان، بهره برداری از قطار شهری به عنوان طرحی زیر بنایی، نقشی موثر در بهبود کیفیت هوای اصفهان دارد و به توسعه امکانات رفاهی و تسهیل در سامانه حمل نقل این شهر کمک موثری می کند.
ت / 6020 / 2093 ** خبرنگار: علیرضا حکیمیان ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.