نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: اگر میخواهیم سرمایه انسانی توسعه را درست هزینه کنیم باید به اقتصاد دانشبنیان اهمیت بیشتری بدهیم و نسبت به گسترش کمی و کیفی شرکتهای دانش بنیان دغدغهمندتر باشیم .
ناهید تاج الدین نماینده مردم اصفهان در گفت وگو با ایلنا، با اشاره به اهمیت شرکتهای دانش بنیان گفت: یکی از راههای ایجاد اشتغال پایدار تکیه بر اقتصاد دانش بنیان و استفاده از ارزش افزوده ای است که در این بخش برای اشتغال خلق میشود .
وی افزود: در کشور ما با توجه به جزیره ای بودن آموزش و کارکرد موازی متولیان آن ، شکاف میان صنعت و دانشگاه جدی است و این شکاف منجر به سرگردانی و هدر رفت سرمایه انسانی شده است.
تاج الدین افزود: کار بزرگ شرکت های دانش بنیان آنجاست که این سرمایه انسانی را ساماندهی کرده و به آن هویت بخشیده و آن را به خوباوری رسانده است، ضمن آنکه شکاف صنعت و پژوهش را نیز با ایجاد ارزش افزوده برای صنعت پر کرده است.
نماینده مردم اصفهان ادامه داد : دیدن این سرمایه انسانی عظیم در شرکتهای دانشبنیان شوق انگیز و غرور آفرین است؛ اینجا شما " نمیتوانیم " و نمیشود" را احساس نمیکنید و آنچه میبینید صرفا انگیزه ، انرژی و تخصص است .
تاجالدین گفت: شاهراه تحقق اقتصاد مقاومتی توجه به اقتصاد دانش بنیان است و برای ایجاد امنیت اقتصادی و تاب آوری بیشتر اقتصاد باید اقتصا دانش بنیان را وارد فاز بهره برداری کنیم.
نماینده مردم اصفهان ادامه داد : خوشبختانه اصفهان سهم بسیار بزرگی در اقتصاد دانش بنیان دارد و وجود بیش از 450 شرکت دانشبنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و گردش مالی 1200 میلیارد تومانی این شرکتها موید همین مدعاست.
عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعیمجلس افزود: نکته مهم دیگر آن است که شرکتهای دانش بنیان اصفهان تمرکز خوبی بر آسیبهای زیستمحیطی و بحران خشکسالی داشتهاند و در این زمینه ارزش افزوده قابلقبولی برای اصفهان ایجاد شده و این شرکتها حول مفهوم کارآفرینیاجتماعی فعالیتهای ارزشمندی انجام داده اند.
نماینده مردم اصفهان درپایان گفت: باید بتوانیم اقتصاد دانشبنیان را به تمام معنا وارد فاز بهرهبرداری کنیم و پتانسیلهای این اقتصاد را برای توسعه ایران آزادسازی کنیم. وظیفه ما بعنوان نمایندگان مردم اصفهان ایجاد بسترهای تقنینی لازم و استفاده از ظرفیت های نظارتی برای گسترش کمی و کیفی این شرکتهاست و حداکثر تلاش را در این زمینه خواهیم کرد.