به گزارش ایرنا، روابط عمومی گمرک استان اصفهان روزچهارشنبه به نقل از اسداله احمدی ونهری افزود: صادرات استان اصفهان در فروردین ماه امسال به 44 کشور جهان انجام شده که عمده کشورهای مقصد صادراتی اصفهان عراق، امارات متحده عربی، افغانستان، تایلند، عمان، پاکستان، چین، ترکیه، ترکمنستان و ازبکستان بوده و نشانگر رشد قابل توجهی است.
وی افزود: براساس آمار واردات گمرک استان در این ماه، اجزا و قطعات خودرو حدود پنج میلیون دلار، ماشین آلات مکانیکی چهار میلیون و 500 هزار دلار، ماشین آلات برقی حدود 957 هزار دلار و عمده واردات مواد اولیه، اجزا و قطعات و خطوط تولید از کشورهای چین، آلمان، ایتالیا، کره جنوبی و ترکیه با سهم 85 درصدی این کشورها از کل واردات به مقصد گمرک اصفهان بوده است.
پروژه استقرار گمرک الکترونیک در اجرای سیاست دولت یازدهم با راه اندازی سامانه جامع امور گمرکی از تیرماه سال 1393 در گمرک اصفهان شروع و اکنون بطور کامل در کلیه گمرک استان پیاده شده است.
مجموعه اقدام های انجام شده در این راستا، شامل دوراظهاری در تمامی رویه های گمرکی ، راه اندازی در خروج، راه اندازی قبض انبار الکترونیک، دریافت الکترونیک راهنامه (CMR) و مانیفست دریایی و انجام احراز هویت توسط سامانه است.
راه اندازی صندوق الکترونیک و اتصال به بانک (حذف فیش بانکی کاغذی)، صدور پروانه الکترونیک، حذف استپناد کاغذی، راه اندازی سامانه جامع بازبینی، پیاده سازی سامانه جامع قضایی و غیره از دیگر اقدام هایی است که با راه اندازی و استقرا گمرک الکترونیک صورت گرفته است.
نتایج حاصل از سیستمی شدن عملیات گمرکی تسریع در روند عملیات، تسهیل عملیات گمرکی، افزایش دقت در عملیات گمرکی و کاهش زمان (از 26 روز به سه روز در واردات مسیر قرمز، یک روز در مسیر سبز و زرد و یک ساعت در رویه صادرات) و هزینه های صاحبان کالا است.
گمرکات استان اصفهان با پنج گمرک تابعه فعال، 11 انبار اختصاصی و 138 کارمند در کیلومتر پنج جاده اصفهان- شیراز قرار دارد.
د/ 7153 / 6022 خبرنگار: هُدا استکی - انتشار دهنده : عمادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.