به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شهرداری اصفهان، مسعود مهدویان فر افزود: این جشنواره با همکاری معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در280 مدرسه دوره متوسطه اصفهان ،از 20 فروردین تا 15 اردیبهشت امسال برگزار می شود.
وی اظهار کرد: تمرکز این جشنواره بر روی آموزش مهارت نه گفتن در برابر آسیب های اجتماعی به ویژه پدیده شوم اعتیاد خواهد بود.
مهدویان فر گفت: قالب های اجرایی جشنواره به نحوی طراحی شده که دانش آموزان با بهره مندی از آموزش های صحیح و بهره گیری از یک فرآیند عقلانی و گزینش منطقی نسبت به کنش های پیرامون خود عکس العمل صحیح از خود بروز داده و با فراگیری مهارت ها به ویژه مهارت نه گفتن از آسیب ها و مخاطرات اجتماعی از جمله اعتیاد در امان بمانند.
مدیر امور اجتماعی و مشارکت های مردمی شهرداری اصفهان به قالب های اجرایی این جشنواره اشاره کرده و گفت: در این جشنواره هفت قالب اجرایی در نظر گرفته شده است که در اولین آنها سه نمایش خیابانی توسط هنرمندان شهر اصفهان طراحی و آماده شده تا در فواصل زمانی زنگ تفریح در تمامی 280 مدرسه در نظر گرفته شده به اجرا گذاشته شود.
وی ادامه داد: همچنین 30 باورغلط برای نوجوانان دررابطه با اعتیاد از طریق پوسترها وطرح های گرافیکی به تصویر کشیده شده و از طریق برگزاری نمایشگاه تصویری در معرض دید بیش از 80 هزار دانش آموزان اصفهانی قرار خواهد گرفت.
مهدویان فر افزود: همچنین بروشوری با محوریت مهارت نه گفتن در برابر مصرف مواد مخدر تهیه شده ودر مدارس توزیع خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی با محوریت آموزش مهارت نه گفتن و تولید و نمایش کلیپ های آموزش توسط جامعه شناسان و روانشناسان ممتاز ملی نیز از دیگر قالب های اجرایی جشنواره خواهد بود.
مدیر اموراجتماعی و مشارکت های مردمی شهرداری اصفهان گفت: تبلیغات شهری دربازه زمانی برگزاری جشنواره در سطح شهر به این موضوع اختصاص داده خواهد شد و به جهت جلب توجه و حساس سازی عموم همشهریان و ارائه آموزش های همگانی، ویژه برنامه ای با مضمون پیشگیری از اعتیاد در روز7 اردیبهشت درباغ نور با دعوت از عموم همشهریان برگزار می شود.
مدیر امور اجتماعی و مشارکت های مردمی شهرداری اصفهان، با بیان اینکه مهم ترین راه حل در رابطه با مقابله با پدیده اعتیاد پیشگیری و ارائه آموزش های صحیح به نوجوانان وجوانان خواهد بود گفت: سیاست های مقابله با عرضه و درمان معتادان گرچه سیاست هایی لازم الاجرا خواهند بود ولی بی شک در امر مقابله با اعتیاد کافی نخواهند بود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس پژوهش های انجام شده بهترین راه حل در کنترل و مقابله با اعتیاد پیشگیری و ارائه آموزش های مثمر ثمر به عموم افراد جامعه علی الخصوص نوجوانان و جوانان خواهد بود.
مهدویان فر یادآوری کرد: بر این اساس حوزه اجتماعی شهرداری اصفهان در سال 96، دستور کار اصلی خود را برمبنای پیشگیری از اعتیاد قرار داده و برگزاری جشنواره فرهنگی پیشگیری از اعتیاد اولین اقدام در این ارتباط است.
اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در طول سال تحصیلی اقدام به برپایی دوره های آموزش مهارت‌های مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی برای دانش آموزان مقطه متوسطه می کند که در این دوره ها مهارت هایی شامل تفکر انتقادی، سازگاری در حل مساله و تصمیم گیری، شناخت و کنترل هیجان و آشنایی با رفتارهای مخاطره آمیز به دانش آموزان آموزش داده می شود.
حدود 770 هزار دانش آموز در پنج هزار و 345 واحد آموزشی استان اصفهان مشغول تحصیل هستند.
ت/6994 / 6022 خبرنگار:آرزو فلاح - انتشاردهنده : عمادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.