مصطفی نوریان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: موکبها از دهم اسفند فعالیت خود را برای کمک به تهیه اقلام بهداشتی ویژه کرونا، ضدعفونی کردن مکانهای عمومی و تامین نیازهای اساسی آسیب دیدگان از کرونا، در استان آغاز کردند و این روند ادامه دارد.
وی با اشاره به جمعآوری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال وجه نقد برای خرید اقلام بهداشتی و درمانی توسط موکبهای استان ادامه داد: ۱۵ کارگاه تولید ماسک و دستکش فعال شد و تاکنون ۲۷ هزار ۵۰۰ عدد انواع ماسک و ۱۷ هزار جفت دستکش توسط این موکبها تولید و در مراکز درمانی و بیمارستانی توزیع شد ضمن آنکه ۲۵۰ هزار پرس غذای گرم با عنوان نذر مهربانی تهیه و بین نیازمندان، خدمه بیمارستانها و نقاهتگاهها توزیع شده است.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان با قدردانی از موکب داران اربعین حسینی، خیران، نیکوکاران و دیگر دستگاههای حمایت کننده این حرکت مردمی گفت: با همکاری ۱۱۰ موکب دار اربعین ۱۰ هزار و ۵۴۰ بسته غذایی شامل، برنج، ماکارونی، گوشت، قند و شکر و حبوبات تهیه و بین خانوادههای کم بضاعت و بی بضاعت به خصوص آسیب دیدگان مسائل اقتصادی ناشی از ویروس کرونا توزیع شده است.
وی، ضدعفونی سطوح و معابر عمومی شهرها و بیش از یکصد روستا با استفاده از ۱۵۸ هزار لیتر و تهیه و توزیع روزانه ۲ هزار پرس غذا برای بیماران بستری در بیمارستانها و منازل را از دیگر کارهای انجام شده توسط موکب های اربعین برشمرد.
وی افزود: تامین آرد، پخت و توزیع ۴۰ هزار قرص نان بین نیازمندان، تهیه و ذبح ۲۲ گوسفند و توزیع بین نیازمندان و تهیه و توزیع ۱۰ هزار بطری آب معدنی در بیمارستانها از دیگر اقدامات موکبها استان اصفهان در این روزها محسوب میشود.
نوریان اضافه کرد: موکب امام حسن مجتبی (ع) شهرستان آران و بیدگل با کمک خیران این شهرستان اقدام به تامین ۲۳ دستگاه یخچال بیمارستانی سردخانهای برای استفاده در بمارستان سید الشهدا(ع) این شهرستان کرد.
وی خاطرنشان کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان با همکاری موکبها و خیران آمادگی لازم برای تولید و تامین مواد اولیه تهیه لباسهای مخصوص بیمارستانی و ماسک و دستکش را دارد.
موکبهای اربعین علاوه بر خدمت رسانی به زائران حضرت سیدالشهدا(ع) در گذرگاههای مرزی چذابه و شلمچه و همچنین شهرهای مقدس عراق، در کمک رسانی به آسیب دیدگان از سیل بهار سال ۱۳۹۸خوزستان و مردم زلزله زده کرمانشاه نقش برجستهای داشتند.
این موکبها با حضور جمعی از خادمان آستان قدس رضوی و مدیران حج و زیارت استان، هیات رزمندگان اسلام، هیات حضرت ابوالفضل(ع)، هیات انصارالحسین(ع)، مجموعه فرهنگی دارالسلام، خیریه مسجدسازان و مسجد رضوی اصفهان و برخی از کانونهای فرهنگی، مذهبی تشکیل شده و فعالیت دارد.
اصفهان پس از استانهای تهران و خوزستان در رتبه سوم کشور از لحاظ تعداد ثبتنامکنندگان برای اعزام به پیادهروی کربلا قرار دارد.