منصور شیشه فروش در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به عملیات مبازره با علفهای هرز ۱۶۰ هزار هکتار از عرصههای کشاورزی استان اصفهان اظهار داشت: پایش، سم پاشی و کنترل بیماریهای گندم در سطح ۶۰ هزار و ۳۵۸ هکتار از مزارع گندم و جو ادامه دارد.
وی بیان داشت: قارچ زنگ گندم یکی از بیماریهای شناخته شده غلات است که تاکنون در ۵۸۳ هکتار از اراضی گندم و جو برای مقابله با آن اقداماتی انجام شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به مهمترین آفت گندم و جو یعنی «سن غلات»، گفت: این آفت با تغذیه از گندم و جو در مراحل مختلف رویشی موجب کاهش عملکرد (خسارت کمی) و از بین بردن خاصیت نانوایی (خسارت کیفی) میشود که برای مقابله با آن در پنج هزار هکتار از مزارع گندم و جو اقداماتی انجام شده است.
خطر آفت مگس مدیترانهای برای ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی اصفهان
وی اشارهای هم به آفات نباتی به عنوان بخش عظیمی از خسارات کشاورزی داشت و افزود: یکی از آفتهای رایج در عرصههای کشاورزی استان اصفهان که از مهرماه فعال میشود، آفت «مگس میوه مدیترانه ای» است که در ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی که توسط این آفت تهدید میشود اقدامات پیشگیرانه در حال انجام است.
شیشه فروش اشارهای هم به آفت «کرم خراط» داشت و گفت: میزبان کرم خراط ساقه دار درخت گردو است که عملیات مقابله با این آفت در ۴۰۰ هکتار از باغات شهرستانهای خوانسار، دهاقان، اصفهان و گلپایگان انجام شده است.