محمد نادری سمیرمی روز سه‌شنبه در جلسه شورای منطقه ای آموزش و پرورش سمیرم در فرمانداری اظهار داشت: بهره گرفتن از فضای مجازی شبکه‌های اجتماعی، پیش نیازهایی لازم دارد که تامین آن برای همه خانواده‌ها ممکن نیست.

وی یکی از مشکلات امروز برخی از خانواده‌ها را استفاده از فضای مجازی برای آموزش‌های رسمی عنوان کرد و گفت: این مهم نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و مدتی زمان می‌برد تا  مشکلات آن حل و فصل شود تا دربرگیری بیشتری پیدا کند.

نادری افزود: فقر مالی برخی خانوارها بویژه در شرایطی که شیوع کرونا گریبان کسب و کارهای مختلف را گرفته، نظام تعلیم و تریبت را هم با مشکلاتی مواجه کرده است اما حضور خیران در این روزها می‌تواند بیش از پیش یاریگر دانش‌آموزان و آینده‌سازان کشور باشد.

وی یادآور شد: ۴۰ تا ۵۰ درصد از  فراگیران این شهرستان به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشتند که بخشی از آن با همکاری مخابرات و بخشی نیز با همراهی کارشناسان اداره آموزش و پرورش و تهیه جزوه های آموزشی حل شد.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم تاکید کرد: از پنج هزار و ۲۰۰ محصل ابتدایی ۴۲ درصد، از ۲ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز متوسطه اول۳۳ درصد و از ۲هزار و ۲۰۰ فراگیر متوسطه دوم ۳۰ درصد از آنها امکان حضور در فضای مجازی را ندارند.

نادری از جمله دلایل این مشکلات را دسترسی نداشتن به اینترنت پرسرعت، پراکندگی مناطق عشایری و روستاهای مرتفع و همچنین نداشتن تلفن همراه هوشمند در خانواده ها عنوان کرد.

وی با بیان‌اینکه این روزها هر کس به نوعی به فکر اقشار ضعیف جامعه است، ادامه داد: آموزش و پرورش فراگیرترین و مهمترین نهاد و مجموعه سازمانی کشور است که تنها در سمیرم با ۱۶۹ مدرسه و حدود ۱۰ هزار محصل فعالیت دارد.

به گفته این مسوول، نقش خیران در روزهایی که ویروس خطرناک کرونا مانع تشکیل کلاس های درس شده تاثیرگذار و ستودنی است.

مدیر نهاد تعلیم و تربیت سمیرم ادامه داد: دیروز خیران مدرسه‌ساز برای احداث حدود ۲۰ مدرسه و مرکز آموزشی ورود کردند و امروز خیرخواهان دیگری برای کمک به نظام تعلیم و تربیت، آستین همت را بالا زدند.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم با بیان‌اینکه خیران مدرسه‌ساز در ۲ سال گذشته به موضوع مدرسه‌سازی در این منطقه ورود پیدا کرده‌اند، افزود: هفت باب مدرسه روستایی با کمک آنان احداث‌ شده و تعداد دیگری نیز در حال ساخت مراکز آموزشی هستند.

به گفته وی، تعدادی از خیران گمنام و حتی در پویش‌هایی به شکل مجازی و موبایلی، برای خرید و تامین اینترنت و گوشی همراه دانش‌آموزان بیبضاعت اقدام کرده اند و برخی نیز به شکل خودجوش آموزش‌های مجازی کمک درسی را دنبال میکنند.

وی ضد عفونی و گندزدایی مدارس در این روزها را یادآور شد و از تلاش نیروهای مردمی، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، بسیج و سایر سازمان‌ها از جمله بهداشت و درمان تشکر کرد.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم در ادامه به فعالیت ۲۰ خیر مدرسهساز در این شهرستان اشاره کرد و افزود: هنوز در برخی روستاها مانند "چهارراه" با کمبود کلاس درس مواجهیم اما امیدواریم با حضور سایر خیران و کمک دولت، این مشکل هم مرتفع شود.

تا به امروز تست کرونای ۲۶ سمیرمی مثبت اعلام شده و چهار نفر نیز بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان باخته‌اند.

شهرستان سمیرم دارای ۱۶۹ مدرسه، حدود ۱۰ هزار دانش‌آموز، یکهزار و ۲۲۰ آموزگار و فعال فرهنگی و ۸۰۰ بازنشسته نظام تعلیم و تربیت است.

این شهرستان در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.