مرتضی پدریان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آموزش مداوم مباحث پزشکی و بهداشتی از طریق وسایل ارتباط جمعی مختلف و تبلیغات شهری، ساخت و عرضه برنامه‌های تلویزیونی و تولید و ساخت کلیپ و انتشار در فضای مجازی از راهکارهای اساسی در اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی درباره کووید-۱۹ به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت پرتاثیر شبکه‌های اجتماعی بدلیل ضریب نفوذ بالای آن بسیار سودمند خواهد بود و دیدگاه اشخاص را درباره بیماری و راهکاری جلوگیری از ابتلا به آن روشن‌تر می‌کند.

این پژوهشگر اجتماعی با تاکید بر اینکه نباید جو روانی منفی در جامعه ایجاد کرد، اظهارداشت: این امر نیازمند شفافیت هرچه بیشتر مسوولان با شهروندان و ارایه اخبار درست و حقایق و توضیح اقدامات و عملکردهاست.

پدریان اضافه کرد: اینکه مردم به گفته‌ها و خواسته‌های مسوولان و تصمیم گیران در شرایط کنونی اعتماد کنند امری ضروری است، زیرا بدون مشارکت آحاد جامعه نمی‌توان بر این اپیدمی چیره شد.

استاد جامعه شناسی خاطرنشان کرد: پیش بردن فضای جامعه به سوی آرامش و رعایت نکاتی که متولیان بهداشت و سلامت بر آن تاکید دارند باید با مشارکت همه جانبه و داوطلبانه مردم محقق شود تا تاثیر مثبت و فراگیر داشته باشد.

وی به دوری از شایعات بی اساس و عدم توجه به مطالب نادرستی که به دست کاربران در شبکه‌های اجتماعی منتشر می شود اشاره و تصریح کرد: خود شهروندان نیز باید با افزایش روحیه جمع گرایی و کمک به همنوع، همیاری و همکاری با دیگران را در رفتار خود لحاظ کنند.

ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان»واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون علاوه بر کشورهای جنوب شرق آسیا، خاورمیانه، اروپا، قارههای آفریقا، اروپا و اقیانوسیه، کشورمان را هم تحت تاثیر قرار داده، تاکنون حدود سه هزار نفر در جهان بر اثر ابتلا به این بیماری ویروسی جانباختند.

بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت ۱۵۰۱ نفر در ۲۷ استان ایران از جمله اصفهان به کووید-۱۹ مبتلا شدند که ۶۶ نفر فوت کردند و  ۲۹۱ نفر نیز بهبود یافتند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.