مھدی خضری روز پنجشنبه در بازدید از نحوه ضدعفونی کردن پایانه مسافربری کاوه و در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اصفھان مقام اول حمل بار در کشور و مقام سوم را در جابه جایی مسافر در کارنامه دارد، اظهارداشت: روزانه جمعیت زیادی از مردم و رانندگان در پایانهھای مسافربری و پایانهھای باری استان اصفھان حضور پیدا میکنند و توجه ویژه به ضدعفونی کردن این اماکن ضروری است.
وی به فعالیت ۲۹ پایانه مسافربری و ۶ پایانه بار در استان اشاره و تاکید کرد: عملیات ضدعفونی کردن پایانهھای مسافربری و باربری استان باید تا زمان ریشه کن کردن این ویروس استمرار داشته باشد.
مدیرکل راھداری وحمل و نقل جاده ای اصفھان بر ضرورت ضدعفونی کردن مستمر پایانهھای مسافربری و باری تاکید کرد و افزود: رانندگان و فعالان صنعت حمل ونقل اصفھان ھمچون دیگر اقشار جامعه برای شکست دادن این ویروس تلاش خواھند کرد.
وی با اشاره به جایگاه ویژه استان در حمل و نقل مسافر و بار در کشور گفت: عملیات ضدعفونی کردن پایانهھای بار و مسافر در استان با ھمکاری و تامین مواد ضدعفونی کننده از سوی دستگاهھای مسوول ادامه می یابد.
خضری با تاکید بر به کارگیری حداکثر ظرفیتھای بخش خصوصی و دولتی در این راستا تصریح کرد: بخشنامهھا و دستورالعملھای بھداشتی ارسالی از سوی دانشگاه علوم پزشکی به تمام تشکلھای صنفی حمل و نقل بار و مسافر و مجتمعھای خدماتی رفاھی ابلاغ و برانجام آن نظارت خواھد شد.
استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حمل و نقل بار، پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه اول کشور را دارد.
بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو با ۴۸ هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار استان فعالیت می کنند که نزدیک به ۱۰ درصد از ناوگان حمل بار کشور را شامل می شوند.
۴۵۹ شرکت حمل و نقل بار، ۶ پایانه حمل بار، ۲۶ پایانه حمل مسافر، هشت مرکز مکانیزه معاینه فنی و ۴۷ مجتمع بین راهی در سطح استان اصفهان وجود دارد.
استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که به دلیل موقعیت خاص آن در مرکز و به عنوان چهار راه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.