مادر یکی از دانش آموزان با بیان اینکه حاضر به فرستادن فرزندش به مدرسه تا زمان فروکش این ویرس در جامعه نیست گفت: در زمان جنگ با وجود محدود بودن شبکه‌های تلویزبون یک شبکه به آموزش درس‌های دانش آموزان در ساعت های خاص اختصاص داشت.

آزیتا کرمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این در حالیست که هم اکنون صدا و سیما شبکه های بسیاری دارد و از سویی فضای مجازی نیز که اکثر افراد جامعه با آن آشنایی دارند بهترین فرصت برای آموزش غیرحضوری دانش آموزان است.

وی از مسوولان تعلیم و تربیت خواست تا به این مهم توجه کنند و به جای اصرار برای کشاندن بچه ها سرکلاس های درس از این شیوه غیرحضوری استفاده کنند.

یک معلم مقطع متوسطه نیز گفت: معلمان می‌توانند از طریق فضای مجازی و ایجاد گروه های مختلف به ارائه مطالب درسی به دانش آموزان بپردازند.

رویا حیدری در گفت و گو با ایرنا افزود: نگرانی معلمان، دانش آموزان و خانواده های آنها مانع از تشکیل کامل کلاس ها و ارائه آموزش ها در محیط آرام مدرسه است.

او هم پیشنهاد داد تا مسوولان این امکان را برای معلمان ایجاد کنند تا از این طریق به آموزش غیرحضوری دانش آموزان با استفاده از شبککه های اجتماعی بپردازند.

این در حالیست که در روزهای گذشته معاون تربیت بدنی و سلامت در جلسه ستاد پیشگیری و کنترل کرونا گفته شود: از ظرفیت فضای مجازی و رسانه ملی برای آموزش استفاده خواهد شد.

مهرزاد حمیدی با بیان اینکه برای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس محتوا تهیه شده است،گفت: هم اینک بهترین کار این است که در کمیته‌های ستاد، آموزشی که باید در استان‌ها انجام بگیرد، تدوین و برنامه‌ریزی شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت  وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: باید از ظرفیت فضای مجازی، رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی برای آموزش استفاده شود.

حمیدی با بیان اینکه تمامی اردوها، همایش‌ها و مسابقات ورزشی لغو شده است، اظهارکرد: این اقدامات وتعطیلی مدارس در برخی از استان‌ها برای این بوده تا از دانش آموزان در مقابل کرونا ویروس محافظت شوند.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت محتواهای آموزشی و تصویری،گفت: باید برنامه‌های تولیدی با ادبیات و بوم مدرسه و دانش‌ آموز و مناسب با مقاطع تحصیلی برای آموزش دانش آموزان و معلمان تهیه شود.

معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی نیز در جلسه ستاد پیشگیری از کرونا ویروس با تاکید بر تعطیل نشدن فرآیند آموزش گفت: آموزش های مکمل و استفاده از بستر رسانه‌ها، فضای مجازی و حضور مدیران و معلمان در مدرسه و در ایام تعطیلی مدارس راهکار جبران تعطیلی‌ مدارس و رسیدگی به امر آموزش دانش آموزان است.

حسینی افزود: صدا و سیما در دسترس‌ترین رسانه است و از بستر شبکه آموزش صدا و سیما نیز می‌توان در آموزش دانش آموزان بویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه استفاده کرد.

بسیاری از خانواده‌های اصفهانی به دلیل نگرانی ناشی از شیوع ویروس کرونا در هفته جاری  از حضور فرزندانشان در مدارس و مراکز آموزشی جلوگیری کردند.

شیوع ویروس کرونا، اواخر دسامبر گذشته(آذر/دی) از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده و صدها نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.