مجید حججی روز سه شنبه در نشست راه اندازی دفتر شرکت کشاورزی و زراعی تیران در محل این شرکت افزود: کشاورزی، صنعت و گردشگری سه مولفه اساسی توسعه اقتصادی تیران و کرون است که توسعه کشاورزی مدرن با راه اندازی گلخانه‌ها وکشت گیاهان دارویی انجام شده و جمعیت افراد بیکار را در این منطقه کاهش داده است.

وی بیان کرد: راه اندازی گلخانه‌ها موجب بکارگیری نیروهای کارگر، متخصص و فعال در حوزه حمل و نقل و بسته‌بندی شده که این موضوع نیاز به فعالیت نیروی انسانی را افزایش داده که علاوه بر بکارگیری نیروهای شهرستانی از دیگر مناطق استان نیز نیرو کار به این شهرستان سفر می‌کنند.

فرماندار تیران و کرون ادامه‌داد: فرصت‌های زیاد دیگری در حوزه کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که همچنان مورد استفاده قرار نگرفته که باید از آن استفاده شود و شرکت زراعی با بکارگیری ظرفیت‌های موجود و مغفول مانده زمینه ساز رشد اقتصادی و توسعه کشاورزی مدرن بشود.

وی با بیان اینکه توسعه فعالیت کشاورزی در بخش کرون موجب افزایش ارزش زمین های آن مناطق شد، خاطرنشان‌کرد: چنین اتفاقی معیشت افراد روستایی را بهبود بخشیده است و نیروهای جوان آن‌ها بر اساس تخصص و سرمایه‌گذاری در حوزه فراوری و بسته بندی اتفاقات جدیدی را رقم بزنند.

حججی با اشاره به صنعت گردشگری گفت: گردشگری کشاورزی و کوچه باغ‌های تاریخی در کنار صنعت کشاورزی اثرگذار و باید مورد توجه کشاورزان و افراد سرمایه گذار در این حوزه باشد.

در این نشست مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون بکارگیری ظرفیت های نوین کشاورزی را در این شهرستان مهم بیان‌کرد و گفت: با حمایت دولت تسهیلاتی برای انجام فعالیت‌های کشاورزی مدرن صورت گرفته که از جمله آن‌ها لوله گذاری به طول ۴۰ کیلومتر است که این موضوع مانع از هدر رفت آب در ۴۰ کیلومتر از باغات تیران می‌شود.

محسن حاج عابدی با بیان اینکه احداث استخر جمع آوری و نگهداری آب به حجم ۶۰ هزار مترمکعب با حمایت دولت در بخش مرکزی احداث شد، یادآورشد: این پروژه علاوه بر مدیریت منابع آبی در حفظ آب‌های سطحی و استفاده از آن ها در موقع لزوم کارگشاست.

وی ادامه داد: مشارکت کشاورزان برای توسعه کشاورزی مدرن و اصلاح ارقام محصولات به اقتصاد آن‌ها و کاهش دغدغه ها در مواقع بحرانی منجر می‌شود.

تیران و کرون دارای ۲۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی و ۱۳۰ هکتار گلخانه دارد، این شهرستان رتبه اول گلخانه‌های صنعتی استان اصفهان را به خود اختصاص داده که سالانه بیش از ۲۰ درصد محصولات گلخانه‌ای حوزه کشاورزی این شهرستان به خارج کشور صادر می‌شود.

مساحت اراضی کشاورزی استان اصفهان ۵۶۹ هزار هکتار است و ۱۱ درصد از اشتغال و هفت درصد از تولید ناخالص ملی این استان به بخش کشاورزی اختصاص دارد که سطح زیر کشت محصولات گلخانه ای شامل سبزی و صیفی و گل و گیاه زینتی استان برابر ۱۶۰۰ هکتار و میزان تولید سالانه سبزی و صیفی گلخانه‌ای استان بالغ بر ۲۳۵ هزار تن بوده که اصفهان رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

شرکت زراعی تیران، شرکتی سهامی ویژه کشاورزان این منطقه است که  به منظور مدیریت آب، توسعه زیرساخت های کشاورزی، ایجاد انسجام در بین کشاورزان و توسعه کشاورزی راه اندازی شده و اعضای هیئت مدیره آن از میان کشاورزان بر اساس انتخابات تعیین می شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.