یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، صبح امروز (جمعه) رأس ساعت ۸ صبح همزمان با سراسر کشور در ۹۰۴ شعبه اخذ رأی در سطح شهرستان اصفهان آغاز شد.

  از ۲۹۰ نفر نماینده مجلس شورای اسلامی، پنج نماینده منتخب اقلیت‌های دینی است و بر این اساس زرتشتیان و کلیمیان هر کدام یک نماینده، مسیحیان آشوری و کلدانی یک نماینده و مسیحیان ارامنه شمال و جنوب کشور هر کدام یک نماینده در مجلس شورای اسلامی خواهند داشت.

حدود هفت هزار نفر از ارامنه کشور در استان اصفهان سکونت دارند.

پیشینه سکونت ارامنه مسیحی در اصفهان به دوره صفویه بازمی‌گردد و علاوه بر محله جلفا در برخی روستاها و شهرستان‌های تابعه این استان نیز زندگی می‌کنند.

ارامنه دارای کلیساهای متعدد در گوشه و کنار استان اصفهان و دارای آزادی در انجام مناسک و برپایی آئین‌های مذهبی و اجتماعی خود هستند.

در زمان حاضر بیش از هشت هزار ارمنی در کلانشهر اصفهان زندگی می‌کنند که محل زندگی بسیاری از آنها، محله‌ای به نام جلفا در خیابان حکیم نظامی و همچنین خیابان خاقانی است ؛در جمهوری اسلامی ایران پیروان همه ادیان الهی یعنی 'زرتشتی'، 'کلیمی' و 'مسیحی' در برگزاری مراسم مذهبی و قومی خود آزاد هستند، آنها نیز همزمان با انتخابات حضوری پرشور در انتخابات دارند.

رییس شورای خلیفه‌گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: میزان مشارکت ارامنه در انتخابات بالای ۷۰ درصد است تا از این طریق نماینده این جامعه مشخص شود و او با حضور قوی خود در مجلس شورای اسلامی، نماینده‌ای شایسته برای ارامنه باشد.

واروژ میناسیان اظهار داشت: شورای خلیفه‌گری ارامنه همیشه بر ضرورت حضور در انتخابات تاکید داشته است وحضور ارامنه همیشه بعد از انقلاب اسلامی در همه صحنه‌ها بخصوص انتخابات پرشور و گسترده بوده است.

اقلیت‌های دینی کشورمان پنج نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند که یکی از آنها نماینده زرتشتیان است.
جمعیت زرتشتیان اصفهان حدود ۴۰۰ نفر است و این شهرستان به‌عنوان یکی از حوزه‌های فرعی انتخابیه این اقلیت دینی کشور تعیین شده است.

دراین باره موبد زرتشتیان اصفهان با اشاره به نقش وحدت‌آفرین پیروان ادیان کشور در انتخابات گفت: حضور یکپارچه ملت در انتخابات، قدرت واقعی ایران اهورایی را به جهانیان نشان خواهد داد.

بهزاد نیک‌دین بعد از انداختن رای خود به صندوق در گفت و گو با ایرنا افزود: ایرانیان زرتشتی، مسیحی، کلیمی، مسلمان و ارمنی  همه با هم در کشور وحدت‌آفرین هستند.

وی با تاکید بر حضور پرشور زرتشتیان در انتخابات تصریح کرد: انتخابات مجلس شورای اسلامی موجب وحدت همه ادیان کشور در مقابله با دشمن است.

کلیمیمان اصفهان نیز در انتخابات حضور فعال داشتند و رای خود را به صندوق انداختند، جمعیت کلیمیان اصفهان حدود سه هزار نفر است.
تاریخ حضور یهودیان در ایران به بیش از سه هزار سال پیش باز می‌گردد.

صیون ماه گرفته رئیس انجمن کلیمان استان اصفهان در این باره در گفت گو با ایرنا اظهارداشت: استقبال خوبی از انتخابات صورت گرفته است و شرکت در انتخابات یک وظیفه ملی است.

وی با بیان اینکه نماینده کلیمیان از بین ۲ نامزد انتخاب می‌شود ؛ افزود: حضور مردم گسترده است و شرکت کلیمیان نیز با توجه به به جمعیت استقبال خوبی بوده است.

این استان دارای حدود هفت هزار نفر مسیحی، ۲ هزار نفر کلیمی، حدود ۱۵۰ نفر زرتشتی  است.

 یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، صبح امروز همزمان با سراسر کشور در اصفهان آغاز شد. 

سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از جمله ۱۷۰ هزار و ۴۰۰ رای اولی، واجد شرایط رای دادن دراستان اصفهان هستند.

نامزدهای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۵ حوزه انتخابیه استان از جمله حوزه اقلیت‌های مذهبی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

دست‌کم ۶۰ هزار نفر در امر برگزاری انتخابات این استان همکاری دارند.

۲ هزار و ۸۳۸ شعبه اخذ رای در استان اصفهان در نظر گرفته شده است.

در انتخابات امروز ۲۹۱ نامزد اصفهان با یکدیگر رقابت می‌کنند، این استان در مجلس شورای اسلامی ۲۰ نماینده دارد و  سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر  دراین استان واجد شرایط رای دادن هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.