آنچه در این روزها نُقل اکثر محافل عمومی و خصوصی شهرستان خور و بیابانک شده، علاوه بر بحث در باره نامزدها، انتظارات و مطالبات مردم از نمایندگان خود در مجلس یازدهم است.
امروز جمعه مصادف با برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی؛ در گفتوگو با شماری از مردم این شهرستان، انتظارات آنها از نمایندگان منتخب خود را جویا شدیم.
یکی از شهروندان خور و بیابانکی گفت: نماینده باید از شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مردم آگاهی کامل داشته باشد و مشکلات را لمس کند تا بتواند با درایت، آنها را پیگیری کند.
حسین فیروزی افزود: در سالهای اخیر وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم دچار مشکلاتی شده است در حالی که نمایندگان مانند گذشته در مجلس پیگیر امور مردم نیستند.
وی گفت: قبل از انتخابات، نمایندگان وعدههای زیادی میدهند که اگر حداقل نصف آن را هم اجرایی کنند بسیاری از مشکلات رفع میشود.
وی افزود: نمایندهای که از سوی مردم انتخاب میشود باید برای آنها کار کند و در فکر رسیدگی به مشکلات اقشار کم درآمد باشد.
وی از بیکاری جوانان بهعنوان بزرگترین معضل کشور و شهرستان یاد کرد و گفت: جوان بودن جمعیت کشور و متنوع بودن نیازهای آنها، جامعه را با انبوهی از نیازها روبهرو کرده است که باعث میشود پاسخگویی به نیازهای نسل جوان اهمیت زیادی داشته باشد.
این شهروند ادامه داد: نمیدانم نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این زمینه تا چه میزان اختیار قانونی دارند و میتوانند کارگشا باشند اما یکی از انتظارات جوانان این است که ما را هم ببینند و دریابند.
یک شهروند دیگر این خطه کویری گفت: فساد اداری و اقتصادی که با شنیدن آن بر درد و آلام مردم افزوده میشود نیاز به رسیدگی و نظارت جدی دارد.
سیدعلی موسوی افزود: انتظار داریم نمایندگان مجلس از قدرت و اختیارات خود برای رفع این مشکلات مجدانه استفاده کنند.
وی بیان کرد: نمایندگان مردم در مجلس اگر شاخصهای نمایندگی از منظر مقام معظم رهبری را داشته باشند بدون شک جامعه دچار آفت و مشکل نمیشود.
خانم آل داود دیگر شهروند خور و بیابانکی نیز اظهار داشت: از نمایندگان مجلس میخواهیم تا همواره مدافع استقلال و عزت کشور و نظام جمهوری اسلامی باشند و با طرحهایی که منافع عدهای معدود را تامین میکند، مخالفت کنند.
وی افزود: مردم متدین و ولایتمدار شهرستان خور و بیابانک انسانهایی زحمتکش و قدردان هستند که رنج و مصیبتهای زیادی میکشند اما صدایشان به جایی نمیرسد لذا نماینده باید در مجلس صدای مردم این سرزمین باشند.
علی علیخانی نیز در این باره گفت: نمایندگان باید فارغ از جناحبندیهایی که دردی از مردم کم نمیکند، برای رفع مشکلات اساسی آنان بکوشند.
وی اظهار داشت: شهرستان خور و بیابانک با مشکلات زیادی از جمله عقبماندگیهای زیرساختی دست و پنجه نرم میکند و باید بررسی شود که نمایندگان دورههای گذشته چقدر در این زمینه تلاش کردهاند و نتایج آن چه بوده است.
وی گفت: نمایندگان باید به وعدههای خود عمل کنند و بیشتر در زمینه قانونگذاری و ارائه طرحهای کارشناسی و کارگشا، فعالیت کنند نه کارهایی که جزو اختیارات آنان نیست.
خانم رییسی دیگر شهروند این شهرستان هم گفت: یک نماینده ابتدا باید به فکر منطقه خود باشد و مشکلات حوزه انتخابیه خود را رصد، پیگیری و رفع کند.
وی تصریح کرد: انتظار داریم نماینده منتخب ما، وضعیت منطقه را درک و تلاش کند تا قوانین تاثیرگذار و مفیدی برای قشر کارگر و کمدرآمد وضع شود.
وی افزود: برخی از خانوادهها که فرزندانشان از معضل بیکاری رنج میبرند، حداکثر انتظاری که از یک نماینده دارند، ایجاد شغل است.
مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان شهرستان خور و بیابانک نیز امروز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ۶۰۰ نفر در ردههای مختلف شامل هیاتهای اجرایی و بازرسی، ستاد انتخابات، نمایندگان فرماندار، اعضای شعب، کاربران، رانندگان و نیروهای خدماتی در برگزازری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با فرمانداری شهرستان خور و بیابانک همکاری میکنند.
سیدمحمود شاهچراغی اضافه کرد: همه ردهها، عوامل و دست اندرکاران انتخابات شهرستان، بخوبی سازماندهی شدهاند.
وی یادآور شد: بسیاری از این عوامل، ماهها قبل فعالیت خود را بهمنظور اجرای انتخابات شروع کردند و با همکاری همه عوامل، شرایط لازم برای برگزاری پرشور و باشکوه انتخابات در سطح شهرستان فراهم و مهیا شده است.
شاهچراغی خاطرنشان کرد: ۶۰۰ نفر در این شهرستان در امور اجرایی، بازرسی، نظارت، امنیت و پشتیبانی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همکاری میکنند.
مسوول دفتر رییس دفتر نظارت شورای نگهبان شهرستان خور و بیابانک گفت: بیش از ۱۱۰ ناظر این شورا بر یازدهمین دوره انتخابات مجلس در این شهرستان نظارت دارند.
شاهچراغی اظهار داشت: دورهها و آموزشهای متعددی برای این تعداد ناظر و سرناظر برگزار شده و از تجربه و آموزش در کنار هم برای برپایی انتخاباتی خوب و سالم بهره گرفتهایم.
به گفته وی، این ناظران در ۱۹ شعبه رایگیری حاضرند و از ابتدای فرایند رأیگیری تا پایان کنترل و شمارش آرا در محلهای مشخص شده حضور خواهند داشت.
رییس دفتر نظارت شورای نگهبان شهرستان خور و بیابانک، تعداد اولیه داوطلبان تایید شده در رقابت برای احراز صندلی مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه شهرستانهای نائین و خور و بیابانک را ۱۵ نفر اعلام کرد و گفت: سه نفر از این تعداد به شکل اعلام رسمی کنارهگیری کرده و از ادامه رقابت در این حوزه انتخابیه انصراف دادند.
از حوزه انتخابیه شهرستانهای نایین و خور و بیابانک، یک نفر به مجلس شورای اسلامی راه خواهد یافت.
شهرستان خور و بیابانک با ۲۰ هزار نفر جمعیت در ۴۲۰ کیلومتری شرق مرکز استان اصفهان واقع است.