علیرضا مرادی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: داشتن چنین نگرشی از سوی برخی از نامزدها در گذشته مهمترین عامل در کاهش اعتماد سیاسی و اجتماعی و تضعیف سرمایه اجتماعی در کشور بوده است.
وی با اظهار امیدواری این که مجلس یازدهم بتواند به جایگاه واقعی خود دست یابد، اظهارداشت : نامزدها باید در برنامههای خود واقعیات جامعه ایران و جهان خارج را مدنظر قرار دهند و از دادن شعارهای دست نیافتنی اجتناب کنند تا شهروندان با آگاهی بهتری بتوانند تصمیمگیری کنند.
به گفته وی شهروندان مجلس تاثیرگذار و قوی را خواستار هستند.
این استاد دانشگاه یادآور شد : مردم باید افرادی را بعنوان نماینده انتخاب کنند که توانایی ارتقا جایگاه ایران را در عرصههای ملی و بینالمللی و عزت ایرانیان را ارتقا دهند.
مرادی تصریح کرد: مردم خواهان ورود افرادی به مناصب سیاسی و اجرایی هستند که توانایی بهبود وضعیت زندگی در جامعه را داشته باشند.
وی با اشاره به این که تصمیمگیران و اجراکنندگان باید توانایی ارتقا سطح رفاه و معیشت مردم را داشته باشند و از نگرانیهایشان برای آینده بکاهند بیان کرد: مردم باید نمایندگانی رای دهند که در تحقق این 2 هدف بهبود وضعیت معیشتی و عزت ملی برتر از دیگران باشند.
وی تصریح کرد: اساس دموکراسی در دنیای مدرن بر چهار رکن قانون اساسی، نظام پارلمانی(مجلس)، احزاب سیاسی و مطبوعات آزاد بنا شده و شاید بتوان گفت اصلیترین پایه حکومتهای مردمی و مهمترین رکن دموکراسی مجلس است که مردم با یک واسطه و نماینده که توسط آنها انتخاب می شود به تصمیم گیری در خصوص سرنوشت جامعه میپردازند و همین موضوع بر اهمیت مشارکت مردم در انتخاب افراد اصلح میافزاید.
مرادی خاطرنشان کرد: به نظر میرسد قانون انتخابات به روز نیست به طوری که همه نهادهای تاثیرگذار در انتخابات و تایید صلاحیتها به این موضوع اذعان داشته و به کاستیهای آن اشاره داشتند.
وی ادامه داد: با تمام انتقادات و پیشنهاداتی که در روزهای گذشته از طرف طیفهای مختلف سیاسی به فرآیند تایید صلاحیت وارد بود، در نهایت فهرست نامزدهای تایید صلاحیت شده منتشر شد تا تکلیف رقبای شرکت کننده نهایی مشخص شود.
استاد اقتصاد و فرهنگ دانشگاه آزاد واحد شاهینشهر اصفهان گفت: نقش تاثیرگذار مجلس در چند دوره گذشته در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کاهش پیدا کرد و به نوعی مجلس در جایگاه نهادی منفعل قرار گرفت و نگاهی به افکار عمومی بر این رویکرد انفعالی نزد مردم صحه می گذارد.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر عرصه اخلاق در سیاست از آسیب مصون نبود ابراز امیدواری کرد که نامزدهای و هواداران آنها در تبلیغات انتخاباتی از فضای تهمت و تخریب رقبا فاصله گرفته و تنها به ارائه برنامهها و تواناییهای خود تاکید کنند تا شاهد رقابتی سالم باشیم.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند برگزار میشود.
از استان اصفهان همراه با نماینده ارامنه، ۲۰ نماینده به مجلس شورای اسلامی راه مییابند.
بر اساس اعلام ستاد انتخابات استان اصفهان، انتخابات مجلس در این استان با حضور ۶۰ هزار نفر دستاندرکار در سه هزار شعبه اخذ رای برگزار میشود.