سید حسن قاضی عسگر روز چهارشنبه پیرامون جلسه کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات حکومتی استان در گفت و گو با ایرنا افزود: مقرر شد کار تخصصی بر مشکلات حوزه صنایع فولاد مبارکه صورت بگیرد و ما از مسوولان جهت رفع مشکلات یاری بگیریم.
وی با بیان اینکه باید از نحوه تخصیص سهمیه و ارایه مجوز خرید بورس در سامانه بهین یاب دقت نظر بیشتری شود، تصریح کرد: مجوزهای لازم به تولیدکنندگان اعطا و روشهای مختلف فروش فولاد در دنیا مطالعه شود تا از آن بهره مند شویم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان با اشاره به عمده مشکلات فولادمبارکه و ذوب آهن تصریح کرد: از آن جایی که مصرف گاز در منازل مسکونی افزایش یافت گاز کمتری به صنایع داده شد و آنها ناچار به کاهش تولید شدند.
وی اضافه کرد: فولاد مبارکه در تامین مواد اولیه مشکل دارد به همین دلیل مقرر شد در ۲ حوزه تامین مواد اولیه و گازرسانی به آنها کمک کنیم که در این راستا کمیته حاملهای انرژی ذیل ستاد اقتصاد مقاومتی تشکیل و بنا شد اقداماتی برای کاهش مصرف انرژی انجام شود.
قاضی عسگر اضافه کرد: همچنین معادنی شناسایی شدند که میتواند مورد بهره برداری قرار گیرد و برای مشکلات فولاد مبارکه و ذوب آهن مورد استفاده قرار بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: با سرمایه گذار خارجی صحبت کردیم تا بر روی استحصال آهن از معادن با درصد خلوص آهن پایین سرمایه گذاری شود و غلظت آن به حدی برسد که کارخانه ها بتوانند از آنها استفاده کنند که این موضوع زمان بر است.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور بشمار میآید.